Legfrissebb

TUDD MEG MIT NYÚJT NEKED A BESTMIXER ISKOLA!

Minden amit tudnod kell a döntéshez!

TOVÁBBI CIKKEK

TUDD MEG MIT NYÚJT NEKED A BESTMIXER ISKOLA!

Minden amit tudnod kell a döntéshez!

MIÉRT ŐRÜLT JÓ VÁLASZTÁS A MIXER+BARISTA KOMBINÁLT KÉPZÉS?

Olvasd el bejegyzésünket és dönts okosan :- )

A LEGJOBB MAGYAR KÁVÉPÖRKÖLŐK: ZAMATOS FEKETÉK HAZAI MŰHELYEKBŐL

A kávé fanatikusok pontosan tudják, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ízetlen kávé fogyasztására fecséreljük. Szerencsére ma már itthon is sok helyen kaphatunk első osztályú speciality kávékat és egyre több a kiváló magyar kávépörkölő, akik műhelyéből ízben, aromában és frissességében tökéletes kávébabok kerülnek ki.

MI SZÜKSÉGES EGY MIXER TANFOLYAMHOZ?

Áprilisban az a megtiszteltetés ért, hogy meghívtak egy Budvában megrendezésre kerülő koktélversenyre. Nagyon megörültem, hiszen még sosem voltam Budvában.

MINDEN, AMIT A BARTENDER SZAKMÁRÓL TUDNI ÉRDEMES

Szinte biztos, hogy kevés olyan ember van a bolygón, aki nem szereti a bárok színpompás világát, a színes, illatos, ízes italokat, koktélokat, az egyedülálló hangulatot. A bár, a bárpult általában a szórakozóhelyek központi részén helyezkedik el, ami nem véletlen: a bár és természetesen a bártender meghatározó szerepet tölt be egy vendéglátó egység életében, működésében legyen az akár egy zenés-táncos szórakozóhely, egy vidéki szálloda, egy folyami vagy óceánjáró luxushajó vagy éppen egy több Michelin-csillagos étterem.

HASONLÍTSUNK ÖSSZE 6 SZAKMÁT!

A fiatalok, az idősebbek, a tapasztaltak, és még a gyakorlatlanok is szívesen beszélgetnek arról, hogy vajon a több száz szakma közül melyik az, ami igazán jó, kellemes munkavégzés, biztos megélhetés, szóval egyszerűen jó „csinálni”. Nem győzünk válogatni az iskolák ajánlatai közül, millió lehetőségünk van! Az interneten rengeteg olyan cikket találunk, amelyek ilyen-olyan felmérés alapján készült statisztikákat mutatnak be nekünk, arról, hogy jelenleg például melyek a legkeresettebb, legnépszerűbb szakmák a mai korban. Én nem egy ilyen felmérésről szeretnék írni Nektek, hanem egy amolyan összehasonlítást hoztam. 

MIÉRT IZGALMAS A BÁRMIXER SZAKMA?

Ok, a cím alapján azt gondolod, hogy most arról fogok írni, hogy mi kell a jelentkezéshez. Neeeem!

TANULJ A BESTMIXERNÉL A LEGJOBB ITALOKKAL!

A fiatalok, az idősebbek, a tapasztaltak, és még a gyakorlatlanok is szívesen beszélgetnek arról, hogy vajon a több száz szakma közül melyik az, ami igazán jó, kellemes munkavégzés, biztos megélhetés, szóval egyszerűen jó „csinálni”.

VENDÉGLÁTÓS VAGY? VAN EGY SZUPER AJÁNLATUNK!

Folytatjuk sorozatunkat a vendégtípusokról.

5 DOLOG, AMIRE FIGYELJ A VENDÉGLÁTÓ ISKOLA KIVÁLASZTÁSÁNÁL!

Kombinált tanfolyamok esetén mindenkiben felmerül a kérdés, hogy miért lenne jó különböző alap szakmák párosítása? Hiszen ahogy ezen cikkünk címében is a mixer a koktélokkal foglalkozik, a barista pedig a kávékkal.

7 VENDÉGTÍPUS – RÁJUK ISMERSZ? (1. RÉSZ)

Számunkra a legfontosabb a Te elégedettséged, hiszen a Te szempontjaid is, hogy közel legyen a képzés, rövid idő alatt elvégezhető legyen, és segítsünk neked az elhelyezkedésben. Ezt mi 100 %-osan teljesítjük. Hogy hogyan?

7 VENDÉGTÍPUS – RÁJUK ISMERSZ? (2. RÉSZ)

Vajon miért választják egyre többen a Bestmixer iskola képzéseit?

A KÁVÉ HATÁSA SZERVEZETÜNKRE

A kávé az egyik legnépszerűbb ital a földön, ezért nagyon sokan vizsgálják az emberi szervezetre kifejtett hatását. Lehet olyan cikkeket olvasni, melyek szerint a kávé nagyon egészséges, olyat is, ami azt állítja, hogy igen csak káros. Az igazság valahol félúton van: vannak jó és rossz hatásai is a kávénak, ezeket foglaltuk össze cikkünkben.

ARABICA VAGY ROBUSTA? MELYIK FINOMABB?

A kávéfajták két alapvető csoportját alkotja a robusta és az arabica kávé. Mi a különbség a kettő között, eldönthető-e, melyik a jobb, és melyiket érdemes inkább inni? Posztunkban ezekre és több, a témába vágó kérdésre is választ adunk, miközben az egyes kávéfajták képekkel is azonosíthatóak a szövegben.

MINDEN, AMIT A SOMMELIER SZAKMÁRÓL TUDNI ÉRDEMES

A finom ételek, italok, jó borok világa sokakat csábít. Az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kap a gasztronómia, a különböző gasztro-fesztiválok, gasztro-események.

¡POR CUBA LIBRE!

Bátran állíthatjuk, hogy manapság divat a konyhaművészettel foglalkozni, divat borkóstolókra, fine dining, sőt akár Michelin csillagos éttermekbe járni, jó minőségű italokat fogyasztani. Nem véletlen tehát, hogy egyre többen választják maguknak a vendéglátás valamely szakmáját.

MIXERBŐRÖND – 1. RÉSZ

Sok sok év telt el azóta, amióta elkezdtem foglalkozni ezzel a csodálatos – legalábbis csodálatosnak hitt – szakmával, a mixerkedéssel. 

A NAGY BALATONI KOKTÉLHELYZET

Néha egy mixeroktatónak is ki kell pihenni a változatos képességű diákok okozta édes fáradalmakat, úgyhogy gondoltam egyet, és leugrottam egy hétre a Balatonra, hogy megmártózzak gondtalan fiatalságom emlékeiben.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A BESTMIXER ISKOLA?

A BestMixer iskola elkötelezett híve a minőségnek, ami a mixer tanfolyam során használt alapanyagokban is visszaköszön.

CUBA LIBRE KOKTÉL RECEPT

A Margarita az egyik legnépszerűbb koktél Amerikában. Alapvető összetevői a tequila, a triple sec és a lime, de mára már sokféle különböző változata létezik.

Szeretnél értesülni a legújabb cikkekről?

Havonta rengeteg új bloggal készülünk neked, amiben fontos tanácsokat és érdekességeket találhatsz. Légy tagja a Bestmixer blog körnek!

Add meg az email címedet, és mi rendszeresen értesítünk róla!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

TUDD MEG MIT NYÚJT NEKED A BESTMIXER ISKOLA!

MIÉRT ŐRÜLT JÓ VÁLASZTÁS A MIXER+BARISTA KOMBINÁLT KÉPZÉS?

A LEGJOBB MAGYAR KÁVÉPÖRKÖLŐK: ZAMATOS FEKETÉK HAZAI MŰHELYEKBŐL

MI SZÜKSÉGES EGY MIXER TANFOLYAMHOZ?

MINDEN, AMIT A BARTENDER SZAKMÁRÓL TUDNI ÉRDEMES

HASONLÍTSUNK ÖSSZE 6 SZAKMÁT!