BEST MIXER ISKOLA

A Bestmixer iskola a lehető legjobb választás számodra, ha mixer tanfolyamot, vagy barista tanfolyamot keresel. Több, mint 15 éve oktatunk az ország számos nagyvárosában. Ha szeretnél végre olyat tanulni, ami örömet okoz, olyan iskolában, ahol nincs rajtad nagy nyomás, akkor jó helyen jársz. 

A Bestmixer iskola oktatása több szempontból is egyedinek mondható.

HOGY MIÉRT?

Saját oktatótermeink, a mai igényeknek megfelelő berendezéssel és eszközökkel várnak. Oktatóanyagaink mindig követik az aktuális trendeket. Számos újítás és fejlesztés kapcsolódik a Bestmixer iskola nevéhez, amelyeket országszerte megtalálhatsz, bárokban, éttermekben, kávézókban.

Életpályájuk során elért sikereik bizonyítják, hogy profi módon képesek átadni tudásukat a nálunk tanuló hallgatóknak. Olyan eredményekkel büszkélkedhetnek, amelyek bizonyságot adnak profizmusukról, megbízható tudásukról.

A MI SIKEREINKHEZ A TE SIKEREID IS KELLENEK!

LEGYÉL TAGJA TE IS EGY ÖSSZETARTÓ
BÁRMIXER ÉS BARISTA KÖZÖSSÉGNEK ITT,
A BESTMIXER ISKOLÁBAN

Bármixerként, pincérként a külföldi munkalehetőségek széles kínálata is megnyílik előtted.

Tanulj, gyakorolj, kérdezz és dolgozz meg a sikereidért! Tanulj nálunk, hogy a legjobb lehess!

Továbbképzésekkel tökéletesítheted és fejlesztheted a tudásodat, hogy mindig az aktuális trendeknek megfelelő ismeretekkel rendelkezz.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Ha szakmai elismerésre vágysz, ne kockáztass, a legsikeresebbek mind a Bestmixernél tanultak! Évek óta a Bestmixer iskola bartender és barista tanfolyamai a legnépszerűbbek Magyarországon.

LEGFRISSEBB EREDMÉNYEINK:

2023

Beluga Competition

1. helyezés

2023

Avalon Spirit Cocktail Cup

1. helyezés

2023

Hungarian Tiki Competition

2. helyezés

2019

IBA Cocktail & Flair World Champinship

3. helyezés

2019

SCA Coffee in Good Spirits Magyar Bajnokság

1. helyezés

2019

Angostura Global Challenge Magyar Bajnokság

1. helyezés

2019

Montenegro Barista Competition

1. helyezés

2019

Montenegro Cocktail & Flair Competition

1. helyezés

2019

Angostura Global Challenge Eastern Europe Final

3. helyezés

2019

IBA Cocktail és Flair Magyar Bajnokság

1. helyezés

AMIT MÉG KÍNÁLUNK

A Bestmixer iskola által kiállított tanúsítvány

Tanúsítványunk moduláris rendszerű, nemzetközileg elfogadott és a világ minden táján ismerik

Barista oktatásnál használt professzionális gépek és alapanyagok

La Marzocco KB 90 kávégép, Victoria Arduino Black Eagle kávégép, Mythos One őrlők, alternatív kávékészítési eszközök, saját pörkölésű, specialty kávé, Alpro növényi alapú italok

Mixer tanfolyam alatt használt különlegességek

Füstölő pisztoly, Flavour blaster, Pohárfagyasztó, Jéggömb készítő és több mint 500 ital a bárpultokban

Munkalehetőség külföldön

Közel 20 éve támogatjuk a nálunk végzett diákokat a külföldi munkavállalásban. Hivatalos munkaközvetítő iskolaként segítünk az elhelyezkedésben, többek között óceánjáró, vagy folyami hajókra.

Barátságos, vidám környezet

Hatékonyan tanulni csak jó hangulatban, a megfelelő körülmények mellett lehet. Nálunk Te vagy az első, a lényeg hogy jól érezd magad és elégedett légy. Ránk számíthatsz! 

Kedvező ajánlatok mindenki számára

Tanfolyamainkat teljesen kezdőként is elkezdheted, és eljuthatsz akár a profi szintre. Csomagajánlatainkkal pedig óriási kedvezményekben részesülhetsz, hogy kevesebb befektetéssel nagyobb tudásra tehess szert.

Folyamatos jelenlétünk az összes Social media felületén is bizonyítja számodra, hogy a legjobb döntés a Bestmixer iskola!

KÖVESS MINKET

ISMERD MEG A BESTMIXER ISKOLA CSAPATÁT!

Az oktatás az életünk, és megpróbáljuk a lehető legjobban csinálni!

Több, mint 15 éve kínálunk használható, trendi tanfolyamokat. Igyekszünk a legtöbbet átadni, és megtanítani mindent úgy, hogy a leendő munkahelyeden gond nélkül megfelelj.

Jelenleg az ország 15 városában található Bestmixer iroda, ahol az érdeklődők és jelentkezők rendelkezésére állunk.

Tudod kik azok, akik minden nap azon dolgoznak, hogy Te jól érezd magad a Bestmixer iskola tanfolyamain? MOST MEGTUDHATOD!

Bemutatkozik a Bestmixer Team!

CSÖTÖNYI NORBERT

A Bestmixer alapítója, CEO igazgató

Csötönyi Norbert vagyok a Bestmixer iskola tulajdonosa, ha úgy tetszik a házigazda 🙂 16 évvel ezelőtt azzal a céllal hoztam létre az iskolát, hogy legyen egy olyan oktatási központ, ami felöleli a vendéglátás azon területeit, amelyek nem kapnak méltó helyet az állami oktatásban. Azt gondoltam, szükség van a mixer és barista szakmák fejlesztésére és tanítására olyan szinten, hogy nemzetközileg is elismerjék. És így is lett. 🙂 Számos diákunk és oktatónk ért már el kiemelkedő eredményeket, ami büszkeséggel tölt el. Ez az én szakmám is, a hobbim, amit soha nem hagynék abba. Csak bíztatni tudlak erre Téged is! Ha benned van a kíváncsiság, az elhatározás, ha csak egy kicsit is vonzódsz a mixer, vagy a barista szakmához, akkor gyere, tarts velünk, legyél Te is Bestmixer(es)! 🙂

MUNKATÁRSAINK

Palcsok Klaudia

Irodavezető

Kecskés Klaudia

Oktatásszervező

Zarándó Fanni

Asszisztens

kiss lászló

Pincér / Bármixer / Barista Oktató

Papp Orsolya

Barista Oktató

Hadnagy János

Szakmai igazgató

PATAKY ANDREA

Nyugat-magyarországi régióvezető

LASKAY ANDREA

Észak-magyarországi régióvezető

ripga gergely

Sommelier Oktató

sándor márk

Barista Oktató

RUIS DÁVID

BestMixer - Zalaegerszeg

józsi Erik

BestMixer - Győr

Csóka Richárd

BestMixer - Győr

szin bianka

Flair / American Bartending Oktató

tahóczki péter

Bármixer Oktató

Instafeed

LÁTOGASS EL A GALÉRIÁNKBA!

Ne maradj le az új tartalmakról! Nyerj betekintést az iskola médiavilágába!

Folyamatosan frissülő galériánkat megtaláljátok az Instagram oldalunkon, amit az alábbi gomb kattintásával értek el. Kép és videóanyagaink között találtok kulissza anyagokat Iskoláink berendezéséről, hangulatáról és eseményeiről. Megnézhetitek milyen egy képzés nálunk.

SIKERSZTORIK A NÖVENDÉKEINKTŐL

Zsuzsi

Helló! Sziasztok! Zsuzsi vagyok a debreceni Hajópincér Iskola egykori diákja.

A vizsga után izgatottam jelentkeztem óceánjárós interjúkra. Idén 2017 májusában neki is indultam a kalandnak.

Jelenleg a Cunard Queen Victoria nevű hajón dolgozom. Nagyon élvezem az itt létet. A munkatársaim egytől-egyik kedvesek és segítőkészek. Sőt, sokan közülük szintén a Hajópincér Iskolában tanultak. A munka sok, és bevallom nem könnyű, de ezekre fel voltam készülve. Viszont csodás helyeket járunk be, mint például: Palermo, Velence, Rodosz, Kréta…és még az útnak nincs vége J Nagyon várom a folytatást.
Azt tudom tanácsolni azoknak, akiknek hasonló vágyai vannak, mint nekem, hogy ne hallgassanak másokra, csak is saját magukra, és ha úgy érzik ez az ő útjuk, merjenek belevágni, mert az álmok valóra válhatnak!
Üdv mindenkinek!

bogi és gabi

Mindketten a miskolci Hajópincér Iskolában tanultunk, ahová mindig jó kedvvel és nagy érdeklődéssel mentünk be.

Sikeres vizsgánk után pár hónappal kértük a Hajópincér Iskola segítségét, ők találtak nekünk Balatonfüreden egy céget, akik sétahajózással foglalkoznak, emellett több rendezvényt is szerveznek a hajókon. Elsősorban belföldön szerettünk volna belekóstolni a hajós életbe. Nagyon megtetszett nekünk ez a munka, a pincérkedés mellett első pillanattól érdeklődve figyeljük és gyakoroljuk a hajók kikötését az újabbnál újabb dolgokat, mert egy hajón dolgozó személynek mindenhez értenie kell!
Amellett, hogy minden nap új dolgokat tanulunk és új emberekkel találkozunk, egy szuper csapat tagjai lehetünk!!!
Bogi&Gabi

Dávid

Sziasztok! Dávid vagyok a Best Mixer- és a Hajópincér Iskola diákja.

Tavaly Németországban dolgoztam és már ott nézegettem a BestMixer- és a Hajópincér Iskolát az interneten. Elhatároztam, hogy amint hazajövök, beiratkozom, mert a célom az volt, hogy hajón dolgozzak.

Van egy barátom is, aki jelenleg folyami hajón dolgozik és neki is a Hajópincér segített. Megtanult mindent, aztán el is utazott. A vizsga után alig 1 héttel már járta Európa folyóit és a mai napig kint van. Tőle kértem még információkat a suliról. Nagyon lelkesen beszélt a német képzésről és a szakmai oktatásokról is. Azt mondta, tényleg azon múlik majd minden, hogy mennyire vagyok szorgalmas, így a hazaérkezésem után rögtön beiratkoztam hajópincér és mixer képzésre is.Februárban már el is kezdtem az elméleti órákkal a tanfolyamot. 3 hónapja tanulok az iskolában.

Sikeresen levizsgáztam mixerként és már készülök a német, valamint a pincér vizsgára. Ez az első iskola, ahova szeretek járni, nem hiányoztam még egy óráról sem. Rettentően jó a csapat, nagyon felkészült, jó tanáraim vannak, akik mindent próbálnak „beleverni” fejembe. Ami a legjobban tetszik, hogy az oktatók külföldi tapasztalatokkal is rendelkeznek, így a tananyag mellett mindig jut idő arra is, hogy beszéljünk a külföldi munkavállalásról, nehézségekről és pozitívumokról. Igaz, nagyon sokat kell tanulni, de látom már, hogy mi lesz az eredménye.

Rengeteget fejlődtem mind a nyelvi, mind a szakmai órákon. Érzem, hogy van helyen a vendéglátásban, így hamarosan megvalósulnak az álmaim és óceánjáró-, vagy folyami hajón fogok dolgozni. Az életem megváltozott már most a Hajópincérnek köszönhetően és még nincs vége.

LEGYEN ÖN IS FRANCHISE PARTNERÜNK

Sikeres vállalkozás velünk a felnőttképzésben!

A Hajópincér/Bestmixer Iskolák tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel már az első lépésben több millió forintnyi költséget és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania. Iskolahálózatunk 11 éve működik országszerte Budapesten, és az összes megyeszékhelyen. Minden nagyvárosban kizárólag egy már meglévő és működő iskolák vezetésére keresünk partnereket, illetve új iskolák létrehozásában is segítséget nyújtunk.

A Bestmixer iskola hálózat különösen optimális kiindulópont a partnerek számára.

MIÉRT JÓ AJÁNLAT EZ ÖNNEK?

Magyarország első számú, országos lefedettségű felnőttképzési és közvetítői központja vagyunk.

Több mint 15 éve bizonyítottan működő stratégiával, és tökéletesre fejlesztett oktatási rendszerrel rendelkezünk.

Az oktatáson kívül a sikeresen végzett Hallgatók elhelyezésére is megoldást nyújtunk, nemzetközi partnereink segítségével.

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?

MILYEN FRANCHISE PARTNERT KERESÜNK?

Olyan elkötelezett franchise vállalkozói partnereket keresünk, akik azonosulni tudnak egyedülálló oktatási rendszerünkkel és a jelenleg egyre szaporodó alacsony színvonalú oktatást nyújtó iskolákkal szemben, valódi szolgáltatást szeretnének biztosítani a Bestmixer iskolában tanulók számára Magyarországon.

OLYAN FRANCHISE PARTNRERT KERESÜNK, AKIK

megyeszékhelyeken kívánnak vállalkozni
személyesen kívánnak részt venni az iskolájuk működtetésében
megfelelő üzleti tudással és tapasztalattal rendelkeznek
képesek irányítani és menedzselni egy kis csapatot
értik és vallják egyedülálló cégfilozófiánkat
kielégítő pénzügyi háttérrel rendelkeznek

A HAJÓPINCÉR / BESTMIXER ISKOLA HÁLÓZAT AZ ALÁBBIAKAT BIZTOSÍTJA ÖNNEK

működési szabályzat
marketing és reklámtevékenység finanszírozása, működtetése
bizonyos városokban már meglévő, saját arculattal kialakított, eszközökkel felszerelt üzlethelység
folyamatos segítségnyújtás, továbbképzések
oktatáshoz szükséges anyagok biztosítása