MIÉRT IZGALMAS A BÁRMIXER SZAKMA?

Ok, a cím alapján azt gondolod, hogy most arról fogok írni, hogy mi kell a jelentkezéshez. Neeeem!

A fiatalok, az idősebbek, a tapasztaltak, és még a gyakorlatlanok is szívesen beszélgetnek arról, hogy vajon a több száz szakma közül melyik az, ami igazán jó, kellemes munkavégzés, biztos megélhetés, szóval egyszerűen jó „csinálni”.

Nem győzünk válogatni az iskolák ajánlatai közül, millió lehetőségünk van! Az interneten rengeteg olyan cikket találunk, amelyek ilyen-olyan felmérés alapján készült statisztikákat mutatnak be nekünk, arról, hogy jelenleg például melyek a legkeresettebb, legnépszerűbb szakmák a mai korban.

Mindennek megvan a maga szépsége, mindenki meglátja valamiben a fantáziát, mindenkinek van valamihez tehetsége, vagy éppen csak vonzódik hozzá, hiszen minden ember különböző.

A vendéglátásnak is megvan a maga szépsége, főként ha még fiatal vagy és olyan szakmát keresel, ami igazán szórakoztató is. Akkor nézzünk be a bárok világába, legyél Te is bármixer!

 

Kinek ajánlott ez a szakma?

A bármixert, egy igazán bohém szakmának nevezném!

No, nem azt mondom, hogy bármixerként csupa móka és kacagás az élet, de sok örömteli pillanatot adhat számodra ez a munka. Ebben a szakmában azért legtöbbször az általános munkaidő az „éjszakázás”.

Ezért korán kelőknek, korán fekvőknek nem ajánlott! Ha viszont szeretsz sokáig aludni (és ki nem szeret ), akkor nyerő pálya lehet számodra.

 

Mi lesz a feladatod bármixerként?

A különböző bárokban, különleges italokkal elcsábítani a vendégedet, na szerintem ez is nagy kihívás. Bármixernek lenni nemcsak egy feladat, hanem egyfajta életérzés.

Az illetékesek minden további nélkül azt állítják, hogy a munkád a hobbid lesz, és amikor majd ezt érzed, akkor vált belőled igazán szuper bármixer!

Amellett hogy finomabbnál finomabb italkülönlegességeket készítesz, a mixer szakma is igazán nagy kreativitást igényel. Hazai és nemzetközi versenyeken akár Te is bemutathatod azt, amit saját magad találtál ki.

Te nevezed el az italodat, és még az is megeshet, hogy a legnépszerűbb szórakozóhelyek itallapjain olvashatod majd a saját találmányodat! Hát nem szuper?

Jó, igen, sokat kell dolgoznod, amikor a 10 méter hosszú pultnál egy hajszálat nem lehet elejteni, mert tolongnak a szomjas emberek, akkor biztos teli lesz a hócipőd.

Vagy nem, mert a Brian Flanagan-nek képzeled magad a Koktél című filmből, és ez bejön Neked.  (Jó ég várjunk csak, lehet hogy nem is ismered a filmet? Kötelező!)

 

Miért szeretik sokan ezt a szakmát?

Rengeteg embert megismerhetsz, rád köszönnek az utcán, tudják a nevedet, jó Veled beszélgetni, munkád elismeréseként borravalót kapsz, népszerű lehetsz.

Nem egy merev, feszített munkatempójú, unalmas és hétköznapi munkahelyen ücsörögsz egész nap, hanem pörögsz ezerrel! Hol? Magyarországon, Londonban, New Yorkban, Singaporeban, Barcelonában, Milánóban…. ahol éppen szeretnéd!

 

Gyere el mixer tanfolyamra és hidd el nem fogsz csalódni! Te lennél bármixer? Próbáld ki magad!
 

A Best Mixer Iskolában megtanulhatod a bármixer szakmát, hogy minden helyzetben megálld a helyed! Nézd meg képzéseinket »

Nézd meg tanfolyamainkat is!

Szeretnél értesülni a legújabb cikkekről?

Havonta rengeteg új bloggal készülünk neked, amiben fontos tanácsokat és érdekességeket találhatsz. Légy tagja a Bestmixer blog körnek!

Add meg az email címedet, és mi rendszeresen értesítünk róla!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A kávéfőzés szabályaihoz hozzátartozik, hogy mindig minőségi kávébabot használjunk.

Kávéfőzés barista szemmel: így készíts otthon tökéletes feketét!

Óriási Bestmixer sikerek a Mix & Mingle 2024 – Magyar Bajnokság elődöntőjében

A Nespresso kaszulás kávéfőző volt az úttörő ezen a piacon.

Kapszulás kávéfőző: miért szeretjük annyira?

Az eredeti bécsi kávé recept hosszú kávéval, csokiöntetettel és tejszínhabbal készül.

Bécsi kávé: az ízek és a kultúra találkozása

TUDD MEG MIT NYÚJT NEKED A BESTMIXER ISKOLA!

A Nespresso kávéfőzők világszerte meghódították a kávérajongók szívét.

Nespresso kávéfőzők: miért olyan népszerűek?

×
×

Cart