Blog

Főoldal > Blog

MEGJELENT: A Barista Kézikönyv

MEGJELENT: A Barista Kézikönyv

Megjelent a Bestmixer iskola legújabb barista könyve, amit ezúton szeretnénk egy kis leírással bemutatni az érdeklődőknek. A Bestmixer iskolában, nagyon komoly hangsúlyt fektetünk a barista oktatásra. Egyedülálló gépparkkal rendelkezünk, a legmodernebb eszközökkel, saját pörkölésű kávéval és kizárólag a barista oktatáshoz kialakított termekkel. Természetesen az a célunk, hogy a tanfolyam résztvevőit a lehető legjobban felkészítsük, megtanítsuk erre az izgalmas szakmára

A barista könyv

Sokféle barista könyv található a piacon, és mindegyik másról szól, illetve különböző témákat jár körül. A legtöbb jó barista könyv sajnos még nincs magyar fordításban. Van olyan, amely túl száraz, és túl szakmai nyelven íródott, van olyan amiben több a gazdasági információ, mint a szakmai, van olyan is, ahol részletesen olvashatunk a technológiai fejlődésről és a barista szakma különböző ágazatairól. De egyik sem olyan, amit egy oktatásnál tökéletesen tudnánk alkalmazni. Ezért készítettünk - saját tapasztalatainkból és egyéb szakmai források segítségével - egy olyan barista kézikönyvet, amiben minden alap információ benne van, amire a barista szakmához szükségünk lehet.

Egyszóval egy olyan könyvet kap kézhez az olvasó, ami tökéletes elméleti segítséget nyújt azoknak, akik tanulják, vagy meg szeretnék tanulni a barista szakmát, azoknak akiket hobbi szinten érdekel a kávékészítés, azoknak, akik otthon szeretnének tökéletes kávé italt készíteni maguknak, bármilyen eszközzel.

A barista tudása nem csak a gyakorlatban rejlik

Igen, a baristát a gyakorlati tudása viszi előre, tehát attól lesz kiváló barista, ha minél többet gyakorol, és minél több eszközt megtanul használni. Ám, ha nincs mögötte elméleti tudás, - ha nem tudja milyen maga a kávébab, hogyan lesz a leszüretelt gyümölcsből ital, milyen a jó pörkölés, hogyan kell egy őrlőt beállítania, hogyan kell egy kávégépet beállítania, mi kell ahhoz, hogy jó tejkrémet készítsen, és még sorolhatnám - , akkor sosem lesz belőle jó barista.

Reméljük, hogy aki a könyvet a kezébe veszi és elolvassa, még inkább érdeklődővé válik a fantasztikus barista szakma iránt. Célunk, hogy elindítsuk ezen az úton, és aki nemcsak olvasni, hanem gyakorlatban is megtanulni, szeretettel várjuk a barista tanfolyamon!

A Barista Kézikönyv ára:6.900.-Ft.
Vásárlási szándékodat az info@bestmixer.hu email címre küldheted.

Amennyiben most jelentkezel Barista+Mester barista tanfolyamra vagy Barista +Alap Latte Art tanfolyamra akkor a könyvet ajándékba adjuk.

 

 

Nézd meg tanfolyamainkat is!