Barmanager tanfolyam

A Barmanager tanfolyam bemutatása

Szeretnél barmanager képesítést szerezni?

Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad! Barmanagerként a bárban lévő különböző egységek felelősségteljes irányítását és a személyzet koordinálását is te végezheted, ezzel segítve az üzlet gördülékeny működését.

Ezt a képzést Neked ajánljuk, ha nemcsak az italok elkészítésében, kiadásában és felszolgálásban, hanem az üzletvezetésében is nagyobb részt szeretnének vállalni.

 

Neked való-e a Barmanager képzés?

Ha remekül szót értesz másokkal és szeretsz emberekkel foglalkozni, akkor érdemes megfontolnod a vezetői karriert. Bár ennek a munkának vannak szórakoztató elemei, azonban sok felelősség is hárul rád. A menedzserek általában más alkalmazottakat irányítanak. Emellett biztosítják, hogy a munkatársak kövessék a tulajdonosok által meghatározott protokollokat. Az is feladatuk, hogy a megfelelő leltározás és ellenőrzés révén biztosítsák, hogy mindig legyen elegendő készlet. Az egyik legfontosabb feladat, hogy egy menedzser gondoskodik arról, hogy a személyzetet jól irányítsa, hogy egy adott műszak alatt minden zökkenőmentesen működjön. Ez azt jelenti, hogy ki kell találnia, hogyan kezelje az emberi erőforrásokat, beleértve az olyan dolgokat, mint az ütemezési kérdések. Azt is elvárják tőled, hogy naprakészen tudd és ismerd például a különféle engedélyeket, vagy a kiszolgálással kapcsolatos előírásokat.

 

A Barmanager egy igazán „elit” pozíció a bárban, étteremben.

Tehát Te leszel az a személy a vendéglátás területén belül, aki mindent is tud.  Az, aki többek között a beszerzéséért, értékesítésért, a rendezvényszervezési feladatokért, illetve a különböző részlegek elszámoltatásáért felel. Az alkalmazottak irányításán felül, az iparággal való lépéstartást is figyelemben kell tartanod. És persze a marketing és a közösségi média, és nem utolsó sorban a stresszkezeléssel kapcsolatos ismeretek is kapcsolódhatnak a munkádhoz.

Miért válaszd a Barmanager képzést?

Amikor már nemcsak a koktélok elkészítése érdekel, hanem szeretnél új ötletek bevinni a bár működésébe, és úgy érzed alkalmas vagy az irányításra.

 

Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének nagyobb rálátást kapni a vendéglátás minden területére kiterjedő háttérmunkálatokra, szervezési feladatokra. De akár továbbképzési lehetőség is egyben azoknak, akik már a vendéglátásban dolgoznak, és szeretnének még nagyobb karriert befutni szakmájukban, vagy akár saját vállalkozásba kezdenének.

 

Jó Barmanager lennél?

Akár közvetlenül szolgálod ki a vendégeket, akár vezetőként vagy jelen, kiváló vezetői készségek szükségesek ahhoz, hogy a vendégek elégedettek legyenek és visszatérjenek. Ha új karriert szeretnél kezdeni a menedzsment területén, vagy szakértői tanácsokat szeretnél arra vonatkozóan, hogyan hozhatod ki a legtöbbet saját üzletedből, akkor ez a tanfolyam Neked szól.

A manager képzés birtokában új ajtók nyílnak meg előtted, akár gyakornoki állást keresel, akár egy top szórakozóhelyen szeretnél bármenedzseri állást, vagy egy luxus szállodában F&B Manager pozícióra hajtasz, ez az az alap, amelyre építheted a karrieredet.

 

Barmanager képzés online

Egy 20 órás, teljes elmélyülést nyújtó utazás a tökéletes menedzsment világába, ahol a gazdasági-pénzügyi és humán erőforrásokat érintő vezetői képzési és fejlesztési technikákat ismered meg.

Kezd el megtanulni a sikeres menedzsment titkait ezen az online tanfolyamon!

A Barmanager tanfolyam tematikája

A vendéglátás területén belül többféle ágazat közül választhatsz:

 • Barmanager – ha bárban szeretnél vezető pozícióba kerülni, vagy saját üzlet nyitását tervezed
 • Coffee Shop Manager – ha egy kávézóban/kávéházban szeretnél vezető pozícióba kerülni, vagy saját üzlet nyitását tervezed
 • Food and Beverage Manager – ha egy étteremben, szállodában szeretnél vezető pozícióba kerülni, vagy saját üzlet nyitásád tervezed

Hol indul tanfolyam?

 • Budapest
 • Békéscsaba
 • Debrecen
 • Dunaújváros
 • Eger
 • Győr
 • Kaposvár
 • Kecskemét
 • Miskolc
 • Nagykanizsa
 • Nyíregyháza
 • Pécs
 • Salgótarján
 • Szeged
 • Szolnok
 • Szekszárd
 • Szombathely
 • Székesfehérvár
 • Tatabánya
 • Veszprém
 • Zalaegerszeg

Miért érdemes nálunk tanulnod?

Legfontosabb kérdések

Melyik városokban találsz meg minket?

Kizárólag a Best Mixer Iskolának van minden városban saját irodája!
Nézd meg, hol találhatod az irodáinkat »

Milyen időpontokban van az oktatás?

Nem határozzuk meg előre az időpontokat, hogy Te is tudj jelentkezni! Közösen megbeszéljük, mi lenne a megfelelő számodra! Egy alkalom 4x45 perc, a következő lehetőségek közül tudsz választani:
DÉLELŐTT, KORA DÉLUTÁN, KÉSŐ DÉLUTÁN (09-20 óra között választható időpontok)

A hét melyik napján van az oktatás?

Nem határozzuk meg előre a napokat, jelentkezz bátran, és mond meg, számodra mi lenne a megfelelő! Hétköznapokat tekintve a hét bármely napján lehet az oktatás, amit a csoporttal közösen beszélünk meg. Ha pl. a megbeszélt napok hétfő és szerda, akkor a képzés minden héten ezeken a napokon lesz.

Vannak-e hétvégi képzések?

Amennyiben a csoport szeretné a hétvégi oktatási napot, abban az esetben szombati napokon van rá lehetőség.

Hetente hány alkalommal van oktatás?

A képzés(ek) típusától függően hetente minimum 2 alkalommal van oktatás. Amennyiben továbbképzésről, illetve ingyenes képzésről van szó, abban az esetben heti 1 alkalom.

Milyen hosszú egy tanfolyam?

A legrövidebb alap képzésünk 3 hét, a leghosszabb maximum 12 hét! Több képzés esetén a teljes tanfolyam ideje változhat!

Mit tartalmaz a tanfolyam díja?

A képzési díjak tartalmazzák az online tankönyveket, a felhasznált alapanyagokat és eszközöket, és néhány esetben ingyenes tréningeket, előadásokat, interjúra felkészítést. A tanfolyamdíj a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Van lehetőség részletfizetésre?

A tanfolyam díjából 30.000 Ft-ot kell befizetni a beiratkozáskor, a fennmaradó összeget pedig akár négy részletben is tudod rendezni a tanfolyam végéig.

Kell-e vizsgát tenni a tanfolyam végén?

A Hobbi mixer és a Hobbi barista tanfolyamok kivételvel, minden tanfolyam vizsgaköteles, a Képző Intézmény által meghatározott vizsgabizottság előtt zajlik.

Milyen dokumentumot kapok a tanfolyam elvégzéséről?

Minden tanfolyamot a hatályos felnőttképzési törvény előírásai alapján szervezünk. Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/004199
A sikeresen elvégzett tanfolyamról, egy a Best-Mixer Kft. által kiállított, magyar-angol nyelvű tanúsítványt kap a résztvevő.

Szeretnél értesülni az aktuális kedvezményekről?

Ne maradj le a legkedvezőbb ajánlatokról.

Add meg az email címedet, és mi rendszeresen értesítünk róla!

Diákjaink mondták

No data was found

Barmanager tanfolyam

-

Jelentkezési határidő

 • 2024. június 30.
 • 2024. július 15.
 • 2024. július 31.
 • 2024. aug. 15.
 • 2024. szept. 1.
 • 2024. szept. 15.

Add meg a jelentkezési adataidat

Éppen 12 ember nézi a tanfolyamot.

HOGYAN JELENTKEZZ?

Aggodalomra semmi ok, megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan tudsz jelentkezni a tanfolyamra

1. Böngéssz meglévő tanfolyamaink közül

Mindig több tanfolyamunk indul egyszerre, biztos találsz kedvedrevalót!

2. Válaszd ki a tanfolyamot

Ha megvan a megfelelő, válaszd ki a helyet és az időpontot is!

3. Kattints a “Jelentkezem” gombra

A gombra kattintva eljutsz a jelentkezési felületre.

4. Erősítsd meg jelentkezésed

Fizesd ki a képzés díjának első részletét személyesen, vagy kényelmesen online, hogy biztosítsd a helyedet.

5. Szerződéskötés

Minden diákunkkal szerződést kötünk, ami a felnőttképzési törvény miatt fontos.

6. Várunk a tanfolyamon

Nem is lesz más dolgod, mint sikeresen elvégezni a kiválasztott képzést.

ezek is érdekelhetnek

Mixer tanfolyam

Válaszd a mixer tanfolyamot, hogy Te is a legmenőbb bárokban dolgozhass!

Barista tanfolyam

Jelentkezz barista tanfolyamra, hogy Te is úgy tudd elkészíteni a kávékat, mint a profik!

Mixer + Barista + Manager tanfolyam

Jelentkezz Te is erre a legnépszerűbb tanfolyam kombinációra!

KÉRDÉS MERÜLT FEL BENNED?

Keress fel minket az alábbi elérhetőségeken, kollegáink szívesen segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot!

+36 20 612 1000
TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGÜNK
info@bestmixer.hu
ÍRJ ELEKTRONIKUS ÜZENETET A FENTI CÍMRE

MOST EXTRA 5% KEDVEZMÉNYT ADUNK NEKED

Támogatunk a tanulásban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és 5% kedvezményt biztosítunk Neked a tanfolyamainkra! (a kedvezmény a kombinált tanfolyamokra nem vonatkozik)