MIXER TANFOLYAM PÉCS

<!–

2019. július 15.

–>

Pécsen keresel Mixer tanfolyamot? A lehető legjobb helyen jársz!

Tanuld meg a bármixer szakmát Pécsen, akár néhány hét alatt, igazi bárkörülmények között, egy tökéletesen felszerelt bárpultnál! A pécsi diákok véleménye szerint, a legjobb, legigényesebb és legélvezetesebb képzés, ami kihagyhatatlan tudással gazdagíthat!

Miért válaszd a pécsi mixer tanfolyamot?

 • a Bestmixer iskola az egyetlen, akinek saját, létező pécsi oktatási helyszíne van
 • profi körülmények és profi oktatók várnak
 • a belváros szívében, jól megközelíthető, központi helyen vagyunk
 • nálunk nem kell hónapokat várnod, minden hónapban indítunk képzéseket
 • A mixer tanfolyam elvégzése után akár állást és teljeskörű ügyintézést biztosítunk
 • INGYENESEN pécsi előadásainkon és workshop-jainkon megismerkedhetsz a szakmai legjobbjaival
 • Pécsen a legjobb áron végezheted el akár magántanulóként is a tanfolyamot
 • profi nyelvi felkészítést adunk, ami hozzásegít a külföldi munkához – Bizonyos tanfolyam kombinációk esetén, akár INGYENES nyelvtanfolyamot biztosítunk
 • a mixer tanfolyam Pécsen az egyik legnépszerűbb vendéglátós képzés

Prémium oktatás

A pécsi mixer tanfolyamon is speciális tematika szerint oktatunk, nemcsak a standard koktélokat ismered meg, hanem Te találhatsz ki, fejleszthetsz új ízeket, a megtanultak alapján. Gondold csak el, ha bemegy majd egy vendég hozzád, és az itallapon szereplő egyetlen koktél sem megfelelő számára, Te akkor is el tudod majd készíteni a saját ízlésének megfelelő italt! Mi a kreativitásra tanítunk, nem leszel sablonos bármixer, egyedi leszel, és rád lesz szükség a pécsi vendéglátásban! Értékelni fogják a tudásodat!

Prémium italokkal és a legtrendibb poharakban készítheted el saját koktéljaidat kompromisszumok nélkül.

Iskolánk nem kötelezte el magát egyetlen márka mellett sem, ezért nálunk többféle alapanyaggal is megismerkedhetsz, ezáltal értékesebb lehetsz, ami növeli az elhelyezkedési esélyidet, sőt a keresetedet is!

Kik fognak tanítani a mixer tanfolyamon?

Iskolánkban különlegesen széles körű tudást kapsz, hiszen oktatóink 2019-es Magyar- és Európa bajnokok, így első kézből tanulhatod meg a legújabb trendeket és a szakma különlges fortélyait. A pécsi bármixer tanfolyamon 80-110 különböző koktélt fogsz megismerni.

Az alapképzésen nem csak az alap koktélokat fogod megtanulni, hanem saját magad által kitalált koktélokat kell elkészítened. Ezzel a kreatív tudással behozhatatlan előnyre teszel szert.

Kinek ajánljuk a pécsi mixer tanfolyamot?

 • Aki érdeklődik az ital szakma iránt és szeretné PROFIN elsajátítani
 • Ha akár 1 hónap alatt szeretnél szakmát szerezni
 • Szeretnél szórakozva sok pénzt keresni
 • Ha érdekel a pécsi bárok színes, izgalmas világa
 • Ha külföldön szeretnéd kamatoztatni a Best Mixer Iskolában megszerzett tudást

A mixer tanfolyam ÁRA

A mixer tanfolyam ára tartalmazza a tankönyvet, a felhasznált alapanyagokat, valamint az elméleti és gyakorlati oktatást is. Ezen felül INGYENES előadásokon és workshop-okon vehetsz részt.

Folyamatos akciók és kedvezmények közül válogathatsz, valamint kedvezményesen vásárolhatsz báreszközöket, poharakat és szirupokat is a Best Mixer Iskola webshopjából.

Pécsi mixer tanfolyam VIZSGA

A mixer tanfolyamot követően elméleti vizsgát kell tenned több témakörből, majd ezt követi a gyakorlati vizsga. A képzés végén lehetőséged van szakmai nyelvi vizsgát tenni, melynek eredménye szintén belekerül a bizonyítványodba.

A Best Mixer Iskolában megszerzett bizonyítványodban 7 modul értékelése fog szerepelni érdemjegy és százalékos formában. Így a leendő munkáltatód teljes képet kap a megszerzett szakmai tudásodról.

Olyan magyar és angol nyelvű bizonyítványt állunk ki, melyet a világ legtöbb országában elfogadnak.

Mixer tanfolyam PÉCS – itt találsz meg minket

Az iskola pontosan a Rossmann felett található a sarkon.Bejárata a Bajcsy-Zsilinszky út és a Terracina tér összekötő boltívében található nagy barna kapu. A kaputelefonon az 1.számot kell beütni és már nyitjuk is.

 • Kérdésed van? +36 20 612 1000
 • E-mail címünk: info@bestmixer.hu
 • Nyitva tartás: 9:00 – 17:30-ig

Iskolánk Pécs városának szívében található a központban. Az Árkád bevásárló központtól 1 percre, a Széchényi tértől 5 percre gyalogosan.

Pontos címünk: 7622, Rákóczi út 50. 1. emelet, Jobbra az 1. ajtó. Az iskola pontosan a Rossmann felett található a sarkon. Bejárata a Bajcsy-Zsilinszky út és a Terracina Tér összekötő boltívében található egy nagy barna ajtó.

A vasútállomásról a legyegyszerűbb a gyalogos megközelítés, hiszen, kb 1km és 13 percet vesz igénybe. Viszont a következő buszokkal is megközelíthető: 3,4,4Y,6,7,7Y,8,13,14,14Y,15. Árkád megállónál kell leszállni és visszasétálni a Bajcsy-Zsilinszky utca és Rákóczi út kereszteződéshez, ahol a előbb említett Rossmann már látható lesz.

Az autóbuszállomásról (450m) szintén gyalogosan a legegyszerűbb a megközelítés csak a Bajcsy-Zsilinszky utcán kell felsétálni a Széchényi tér irányában a Rákóczi úti kereszteződésig, ahol a szintén említett Rossmann már látható lesz s a fölött található az iskola. Ez 7 perc gyalog útat vesz igénybe.

Nézd meg tanfolyamainkat is!

×
×

Cart