Óceánjáró hajós munkák

A tenger- és az óceánjáró hajók a világ szinte minden táján közlekednek. Vannak egészen kicsi hajók is, mindössze pár száz vendéggel, de nem ritkák akár az 5 – 6 ezer vendéget szállító hatalmas luxushajók sem.

1500-4000$

6-8 hónap

Bármixer, Barista, Egyéb

folyamatos

a jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot, csatold az önéletrajzodat és kattincs a jelentkezem gombra!

Betölthető pozíciók

 • Felszolgáló / Segédfelszolgáló
 • Bartender / Barkeeper / Bárpultos / Bármixer
 • Bárfelszolgáló
 • Szakács / Segéd Szakács

Elvárások

Általános feltétel, hogy minden jelentkezőnek kell beszélni elsősorban az angol és / vagy a német nyelvet és szakmai hozzáértésre (végzettség és/vagy tapasztalat) is szükség van pozíciótól függően.

 • Elsősorban erős társalgási szintű angol és / vagy német nyelvtudás szükséges szakmai nyelvvel kiegészítve hajótársaságtól függően.
 • Jó kiállású, határozott, magabiztos személyiségű munkavállalókra van szükség. A hajóstársaságok barátságos, nyitott, motivált embereket keresnek, akik nagyon pozitívak és mosolygósak.
 • A szakmai hozzáértés (végzettség és / vagy tapasztalat) nagyon fontos pozíciótól függően.

Előny

 • INGYENES a teljes ellátás és a szállás is 2 személyes, teljesen felszerelt kabinokban, melyekhez tartozik zuhanyzó és WC is, tehát nincs kiadásod a hajón, vagyis a megkeresett pénzt teljes egészében félre tudod tenni, így rövid időn belül megalapozhatod a jövődet.
 • Bejárhatod a világot, olyan helyekre is eljuthatsz, ahová különben soha, és ezért még pénzt is kapsz.
 • A karrieredet építheted és csak rajtad áll, hogy hová, illetve meddig jutsz el a ranglétrán. Számos példa van arra, hogy magyarok komoly pozíciókat értek el.
 • “Kinyílik a világ”- a hajón való munkavégzés után ráébredsz arra, hogy a hajós tapasztalattal rendelkezőket szívesen látják bárhol a világban.
 • Az általunk képviselt hajóstársaságoknál a „leépítés” fogalma ismeretlen, akár évekig számíthatsz erre a biztos munkahelyre.

Amit kínálunk

Óceánjáró hajókra elsősorban éttermi-, vagy báros személyzetet keresnek a leggyakrabban partnereink, de természetesen előfordul, hogy egyéb szakembereknek (szakács, cukrász, pék, kabintakarító, ajándékbolti eladó, kaszinó dealer, masszőr, fodrász, kozmetikus, fitness edző … stb) is tudjuk segíteni az elhelyezkedését. Fontos tudni, hogy minden pozíciónál elvárás a nyelvtudás és a szakmai hozzáértés is.

A jelentkezés menete

Amennyiben szívesen dolgoznál hajón, akkor küldd el az önéletrajzodat az andi@bestmixer.hu email címre! Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és részletesen tájékoztat a munkavállalásról, valamint előzetesen felméri a nyelvtudásodat és a szakmai hozzáértésedet is.

Természetesen segít kiválasztani a legmegfelelőbb céget és pozíciót is a tudásod alapján.

Ha úgy érzed, hogy még nem felelsz meg az elvárásoknak, akkor jelentkezz szakmai és / vagy nyelvi képzésre a „Tanfolyamok” menüpont alatt! A sikeres vizsgádat követően számos munkaajánlatból választhatsz.

Óceánjáró hajós munkák

-
Jelenlegi tartózkodási helyed

NEM TALÁLSZ OLYAN MUNKÁT, AMIT KERESEL?

Ne add fel! Mi segítünk megtalálni álmaid melóját!

Havonta folyamatosan hirdetünk új munkaajánlatokat, melyek közt megtalálhatod a számodra kedvezőt. Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként az újonnan meghirdetett ajánlatainkról.

KÉRDÉS MERÜLT FEL BENNED?

Keress fel minket az alábbi elérhetőségeken, kollegáink szívesen segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot!

+36 20 612 1000
TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGÜNK
info@bestmixer.hu
ÍRJ ELEKTRONIKUS ÜZENETET A FENTI CÍMRE

FEJLŐDNI SZERETNÉL MÉG A SZAKMÁBAN?

Ha úgy érzed, hogy még nem felelsz meg az elvárásoknak, akkor jelentkezz szakmai és / vagy nyelvi képzésre a tanfolyamainknál! A sikeres vizsgádat követően számos munkaajánlatból választhatsz.