Folyami hajós munkák

A folyami hajók Európa különböző folyóin közlekednek (Rajna, Majna, Duna, Szajna, Rhone). A hajón kb. 100-200 fő utas van és a személyzet létszáma általában 30-60 fő a hajó nagyságától függően. A folyami hajós munkalehetőségek népszerűsége egyre nagyobb.

1400 – 4000 Euró

9-10 hónap

Bármixer, Egyéb

folyamatos

a jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot, csatold az önéletrajzodat és kattincs a jelentkezem gombra!

Betölthető pozíciók

 

Általános feltétel, hogy minden jelentkezőnek kell beszélni elsősorban a német és / vagy az angol nyelvet és szakmai hozzáértésre (végzettség és/vagy tapasztalat) is szükség van pozíciótól függően.

 

A következő pozíciókra várjuk a jelentkezéseket:

 • Felszolgáló / Segédfelszolgáló
 • Bartender / Barkeeper / Bárpultos
 • Bárfelszolgáló
 • Szobatakarító / Általános Takarító
 • Mosogató / Konyhai Kisegítő
 • Recepciós / Éjszakai Recepciós
 • Szakács / Segéd Szakács
 • Cukrász / Pék

Elvárások

A vendégek nemzetiségi összetétele hajónként változik, így elsősorban nagyon jó német és / vagy angol nyelvtudásra van szükség és szakmai hozzáértésre a megcélzott pozíciótól függően.

A hajón munkát vállalók teljes ellátást + szállást kapnak, ezért fizetni nem kell, így szinte a teljes fizetést meg lehet spórolni.

kiutazási költség vagy a munkavállalót, vagy a hajótársaságot terheli, mely általában úti céltól függően 80-100 ezer Ft lehet maximum, mindennel együtt.

A folyami hajós munkavállalásnál természetesen európai, legális, bejelentett munkaviszonyról beszélhetünk. A dolgozók minden esetben biztosítva vannak a cégek által.

Előny

A folyami hajós munkavállalás előnyei:

 • bejárhatod Európa legszebb városait, ráadásul egy kicsit más szemszögből láthatod, vízről még különlegesebb élmény
 • ott laksz ahol dolgozol, nincs költséged a munkába járással
 • viszonylag közeli helyeken hajózol, könnyebben tudsz szabadságra menni
 • a szállás és ellátás biztosított, ezekre nem kell költened
 • remek választás, ha a cél a spórolás: a fizetésedet, borravalót akár teljes egészében félreteheted
 • barátokat szerezhetsz más országokból
 • karrierlehetőség

Amit kínálunk

Dolgozz európai folyami hajón!

A folyami hajók Európa különböző folyóin közlekednek (Rajna, Majna, Duna, Szajna, Rhone).
A hajón kb. 100-200 fő utas van és a személyzet létszáma általában 30-60 fő a hajó nagyságától függően.

 

Mi a különbség a folyami hajós, és az óceánjárós munkák között?

A folyami hajós munka különbözik az óceánjáró hajós munkáktól. A személyzet kis létszámából adódóan a csapatmunka nagyon fontos. További különbség még, hogy sokszor az adott munkakörhöz tartozhatnak olyan “extra munkák”, amelyek közvetlenül nem kapcsolódnak a pozícióhoz, de mivel arra külön személyzet nincs, valakinek el kell végezni (pl.: áru bepakolása a hajóra … stb).
A szezon általában márciustól egészen januárig tart a folyók állapotától és az egyes hajótársaságoktól függően. A munkaidő általában heti 6-7 nap, napi 10-12 óra hajótársaságtól függően.

Az interjúk folyamatosan vannak, így beszállásra a szezon kezdete után is van lehetőség, de az legtöbbször nagyon rövid határidőn belül történik. Az értesítéstől számítva akár pár napon belül utazni kell.

FIZETÉS: Az alapfizetést borravaló és egyéb juttatások egészítik ki, így a fizetés pozíciótól és hajótársaságtól függően nettó 1400 – 4000 Euró.

A jelentkezés menete

 

Amennyiben szívesen dolgoznál folyami hajón, akkor küldd el az önéletrajzodat az andi@bestmixer.hu email címre! Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és részletesen tájékoztat a munkavállalásról, valamint előzetesen felméri a nyelvtudásodat és a szakmai hozzáértésedet is.

Természetesen segít kiválasztani a legmegfelelőbb céget és pozíciót is a tudásod alapján.

Ha úgy érzed, hogy még nem felelsz meg az elvárásoknak, akkor jelentkezz a számodra megfelelő szakmai és / vagy nyelvi képzésre a „Tanfolyamok” menüpont alatt! A sikeres vizsgádat követően számos munkaajánlatból választhatsz.

 

További információ:

Pataky Andrea +36 30 708 2422 andi@bestmixer.hu

Folyami hajós munkák

-
Jelenlegi tartózkodási helyed

NEM TALÁLSZ OLYAN MUNKÁT, AMIT KERESEL?

Ne add fel! Mi segítünk megtalálni álmaid melóját!

Havonta folyamatosan hirdetünk új munkaajánlatokat, melyek közt megtalálhatod a számodra kedvezőt. Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként az újonnan meghirdetett ajánlatainkról.

KÉRDÉS MERÜLT FEL BENNED?

Keress fel minket az alábbi elérhetőségeken, kollegáink szívesen segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot!

+36 20 612 1000
TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGÜNK
info@bestmixer.hu
ÍRJ ELEKTRONIKUS ÜZENETET A FENTI CÍMRE

FEJLŐDNI SZERETNÉL MÉG A SZAKMÁBAN?

Ha úgy érzed, hogy még nem felelsz meg az elvárásoknak, akkor jelentkezz szakmai és / vagy nyelvi képzésre a tanfolyamainknál! A sikeres vizsgádat követően számos munkaajánlatból választhatsz.