Barista tanfolyam Budapest

Budapesten keresel Barista tanfolyamot? A lehető legjobb helyen jársz!

Tanuld meg a barista szakmát Budapesten, akár néhány hét alatt, igazi kávéházi körülmények között, világbajnok oktatóinktól! Ez egy olyan tanfolyam, amit imádni fogsz, mert szórakozva tanulsz, ráadásul minden elkészített koktélt és kávét elfogyaszthatsz!

Miért válaszd a budapesti BARISTA tanfolyamot?

 • Professzionális körülmények között és csúcstechnológiás gépeken  tanulhatod meg a barista szakmát
 • Hallgatóink visszajelzése alapján a barista tanfolamunk a legjobb ár/érték arányú képzés Budapesten
 • Gépparkunk annyira egyedülálló, hogy csak a budapesti barista tanfolyamunkon tanulhatsz Lamarzocco KB90 típúsú gépen, mely jelenleg EGYETLEN AZ ORSZÁGBAN
 • INGYENESEN részt vehetsz budapesti előadásainkon és workshop-jainkon
 • Budapesten a legjobb áron végezheted el akár magántanulóként is a tanfolyamot – ilyenkor az oktató csak Veled foglalkozik
 • Olyan profi nyelvi felkészítést adunk, ami hozzásegít a külföldi munkához – Bizonyos tanfolyam kombinációk esetén, akár INGYENES nyelvtanfolyamot biztosítunk
 • A barista tanfolyamot kombinálhatod más tanfolyamokkal, így nagyobb kedvezményt kaphatsz!

Prémium barista oktatás

A budapesti barista tanfolyamon olyan high-tech eszközökkel és prémium alapanyagokkal dolgozhatsz, mint pl. a Lamarzocco KB90 vagy Victoria Arduino Black Eagle gépeken – utóbbi a barista világbajnokság hivatalos gépe.

Prémium kávékkal és a legtrendibb eszközökkel készítheted el saját kávés italaidat..

Iskolánk nem egy adott márkanév iskolája, ezért nálunk többféle alapanyaggal is megismerkedhetsz, ezért értékesebb lehetsz, ami növeli az elhelyezkedési esélyidet, sőt a keresetedet is!

Az alapképzés ára a legtöbb esetben tartalmazza a Mester Barista tanfolyamot is.

Kik fogkák tanítani Neked a barista tanfolyamot?

Iskolánkban exkluzív tudást kapsz, hiszen oktatóink között megtalálható a 2019-es Barista Európa bajnok, így első kézből tanulhatod meg a legújabb trendeket és a szakma külnleges fortélyait. A budapesti barista tanfolyamon KORLÁTLAN gyakorlási lehetőséged van.

Az alapképzésen nem csak az alap kávé típusokat fogod megtanulni, hanem a Mester Barista tanfolyam részeként Latte Art-ot, Alternatív kévákészítést, kávé koktélokat és kávé limonádékat is. Ezzel a kreatív tudással behozhatatlan előnyre teszel szert.

Kinek ajánljuk a budapesti barista tanfolyamot?

 • Aki érdeklődik kávés szakma iránt és szeretné PROFIN elsajátítani
 • Ha akár 3 hét alatt alatt szeretnél szakmát szerezni
 • Ha szeretnéd, hogy a hobbid a hivatásod legyen
 • Ha érdekel a budapesti kávézók és speaciality kávézók színes, izgalmas világa
 • Ha külföldön szeretnéd kamatoztatni a Best Mixer Iskolában megszerzett tudást

A barista tanfolyam ÁRA

A baristan tanfolyam ára tartalmazza a tankönyvet, a felhasznált alapanyagokat, valamint az elméleti és gyakorlati oktatást is. Ezen felül INGYENES előadásokon és workshop-okon vehetsz részt.

Folyamatos akciók és kedvezmények közül válogathatsz, valamint kedvezményesen vásárolhatsz barista eszközöket, kávékat és szirupokat is a Best Mixer Iskola webshopjából.

Budapesti barista tanfolyam VIZSGA

A baristar tanfolyamot követően elméleti vizsgát kell tenned több témakörből, majd ezt követi a gyakorlati vizsga. A képzés végén lehetőséged van nyelvvizsgát tenni, melynek eredménye szintén belekerül a bizonyítványodba.

A Best Mixer Iskolában megszerzett bizonyítványodban 5 modul értékelése fog szerepelni érdemjegy és százalékos formában. Így a leendő munkáltatód teljes képest kap a megszerzett szakmai tudásodról.

Olyan magyar és angol nyelvű bizonyítványt állunk ki, melyet a világ legtöbb országában elfogadnak.

Barista tanfolyam BUDAPEST – itt találsz meg minket

Iskolánk Budapest belvárosában, a Nyugati tértől 5 perc sétára található. A Nyugati tér busszal, villamossal, trolival és metróval is könnyen és gyorsan megközelíthető. Amennyiben autóval érkezel, az Iskola előtt le tudsz parkolni (fizetős parkoló).

 • Kérdésed van? +36 20 612 1000
 • E-mail címünk: info@bestmixer.hu
 • Nyitva tartás: 9:00 – 17:30-ig
 • Címünk: 1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

Nézd meg tanfolyamainkat is!

×
×

Cart