Sikersztorik

Főoldal > Sikersztorik

Dávid

Dávid

Nagy Dávid vagyok, a Bestmixer iskola egykori diákja.

2010 óta dolgozom vendéglátásban, az első instrukciókat Blue River Pub nevezetű rendezvényhajón kaptam, ahol 2010- től 2015- ig dolgoztam, ami sajnos már bezárt.

Amint megszűnt a hajó, beírtam a google-ba, hogy „mixer iskola budapest”, és az első iskola a BestMixer és Hajópincér volt.

A BestMixer Iskola nagyon szimpatikus volt, felhívtam az irodájukat, bementem, kaptam egy teljes körű tájékoztatást az oktatással kapcsolatban, minden kérdésemre egyenes és kielégítő választ kaptam. Be is iratkoztam a Mixer képzésre.

Sok ismerőst kérdeztem, sok videót néztem az iskoláról, és nagyon megtetszett, alig vártam, hogy részt vehessek az órákon és az oktatók át adhassák a tudásukat, amit majd én is tudok kamatoztatni.

Közben munkát kaptam a Corinthia Grand Hotelben, ami a város egyik legnevesebb luxus szállodája.

Az oktatások alkalmával az elméletet teljes mértékben és érthetően megkaptuk. A gyakorlati órák mindig jó hangulatban zajlottak. Nagyon szimpatikus, hogy az iskolában az oktatók a valós szakmát tanítják és gyakorlatias a tanmenet.

3 héttel a vizsga előtt Tibi a szakmai oktatónk, íratott egy tesztet, amiben italismeret és koktélismeretet volt. Az teszt kijavítása után döbbentünk rá többen, hogy igen is fontos ebben a szakmában a lexikális tudás is és ezen inspiráción felbuzdulva belevetettem magam a tanulásba.

A vizsgakoktélom egy Cosmopolitan volt, amit a tanultak alapján hibátlanul készítettem, prezentáltam a vizsgabizottságnak.

A vizsga napján bementem a fizetésemért a szállodába, látták a kezemben a bizonyítványt, az első kérdés az volt, hogy akarok-e esetleg a szálloda bárjában dolgozni?- a válasz egyértelműen, igen volt.

A szálloda bárjában dolgozni óriási volt, imádtam, engem is szerettek.

A Flair technikákat, töltés kombinációkat előszeretettel alkalmazom, amiket Tibi a Flair tréning alkalmával mutatott. Tervben van a Flair tanfolyam elvégzése is, hisz folyton tanulni és képezni kell magunkat. Nagyon élveztem a tréninget mivel olyan különleges mozdulatokat és dobásokat láthattam és sajátíthattam el, amiket a munka folyamán is alkalmazni tudok a vendégek örömére.

A jövőre nézve szeretném magam még jobban képezni, hogy igenis elismert szakember lehessek, amihez a BestMixer Iskola minden segítséget megad.

Nézd meg tanfolyamainkat is!