Rólunk

Főoldal > Rólunk

Pataky Andrea

Pataky Andrea

Pataky Andrea – a „Nélkülözhetetlen”

Andrea az egyik „legrégibb motoros” már 14 éve, szinte a kezdetektől dolgozik az iskolánál! Ez azért jelent valamit, Ő mára a Nyugat-magyarországi régióvezető, tehát Veszprémben, Szombathelyen és Székesfehérváron is vele találkozhattok.  
Egy ideig óceánjáró hajón dolgozott bárosként, és egy későbbi hajós szerződést is feladott, hogy a mi csapatunk tagja legyen. Úgy gondoljuk, jól döntött! :-) Bátran állíthatjuk, hogy Andreának ez az élete, ő szervezi a csoportokat, a vizsgákat és mellette oktatja is a fiatalságot, Ő egy igazi „Jolly Joker” :-) 14 év alatt, soha nem még láttuk rosszkedvűnek! :-)
Andrea az, aki mindig, mindenben segít! Ha tanács kell, vagy csak egy kis buzdítás interjú előtt, vagy egy kis támogatás a tanfolyamon, az életben, mindenki számíthat rá, imádják a Hallgatók. És meg is hálálják neki: „A munkán kívül gyakran találkozom egykori diákjaimmal, akik szeretik elmesélni például a hajós élményeiket. Sőt, arra is volt példa, hogy elhívtak a munkahelyükre, hogy megmutassák. Én pedig szívesen teszek eleget az ilyen meghívásoknak és nagyon büszke vagyok rájuk. Erikával például a folyami hajóján, míg Vikivel, Velencében az óceánjáró hajóján tudtam eltölteni egy napot.

Ami tipikus Andrea: „Egy ember értéke abban lakozik, hogy mit ad, és nem abban, hogy mit képes összeszedni” (A.Einstein)

A veszprémi, szombathelyi és székesfehérvári tanfolyamokra jelentkezhetsz Andreánál a 06/30 708 2422-es telefonszámon!

 

Nézd meg tanfolyamainkat is!