Rólunk

Főoldal > Rólunk

Laskay Andrea

Laskay Andrea

Laskay Andrea – A „Megértő”

Andi 5 éve erősíti a Bestmixer/Hajópincér csapatát, mindig is olyan munkahelyre vágyott, ami nem unalmas, ami ad valami pluszt nemcsak neki, hanem másoknak is, és ezt a Bestmixernél találta meg. Hosszú évekig óceánjárón dolgozott, fontosak számára a diákjai, hiszen sokan ugyanerre az útra készülnek. Andi olyan, mint egy gondoskodó édesanya (valójában tényleg az, egy tündéri 9 éves kislány édesanyja :-) ), mindig türelmes és rengeteg tanáccsal látja el a tanulókat, szívügye hogy mindenkinek sikerüljön, amit elképzelt, amiért belevágott. :-)

„Nekem tulajdonképpen az egyik legnagyobb hobbim a munkám. Mindig úgy jövök be, mintha otthon lennék. És szerintem az ember akkor van jó helyen, ha nem kényszerből dolgozik, hanem tényleg élvezi azt, amit csinál. Itt mindig van valami új, amit mi is megtanulhatunk, amiben fejlődhetünk.
Nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen Andi mára a Bestmixer/Hajópincér iskola franchise partnereként működteti az egri és miskolci iskolákat.
Andihoz bármikor fordulhat az ember, ha tanácsra van szüksége, Ő az egyik legmegértőbb ember, akit ismerünk, valahogy így: „Ha úgy gondolod, hogy meg tudod csinálni, vagy, ha úgy gondolod, hogy nem…, mindenképpen neked lesz igazad!” – Henry Ford

A miskolci és egri tanfolyamokra jelentkezhetsz Andinál a 06/20 615 1234-es telefonszámon!

 

Nézd meg tanfolyamainkat is!