Tanulj és vizsgázz online!
Szeretnél vezetői képesítést szerezni? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad! Bar Manager-ként a bárok, sörözők, borozók felelősségteljes irányítását és a személyzet koordinálását is te végezheted, ezzel segítve az üzlet gördülékeny működését.
Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik nem csak az italok elkészítésében és kiadásában, hanem az üzletvezetésében is nagyobb részt szeretnének vállalni.
Vizsga
A sikeres vizsgát követően Hallgatóink átvehetik a BEST-MIXER Kft. által kiállított, nemzetközi kétnyelvű diplomáját.
A képzés díja magában foglalja a felhasznált nyersanyagokat valamint a tankönyvet.
A képzés eredeti ára: 114.000.- Ft most csak 99.000.-Ft
A képzés óraszáma: 32 tanóra
A képzés ütemezése: 4x45 perc/alkalom
A tanfolyam ONLINE is elvégezhető!
A részletfizetésről érdeklődni lehet kollégáinknál.
Érdeklődni az info@bestmixer.hu vagy a 06206121000 tel. számon lehet, vagy személyesen regionális irodáinkban.
Nézd meg, hogyan zajlik a tanfolyam!
A manager képzések általános tematikája:
1. Munkaszervezés a vendéglátás területein
-
Az üzletek teljes körű vezetése és mindennapi működésének biztosítása
-
Személyzet kiválasztása, irányítása, ellenőrzése és továbbképzése
-
Munkavédelmi oktatás biztosítása
-
Munkavédelmi jogszabályok betartása és betartatása
-
Balesetek nyilvántartása, kivizsgálása
-
Éves munkavédelmi terv készítése
-
Munkavédelmi szemlék rendszeres elvégzése
-
Biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása
-
Az étteremi dolgozók beosztásának elkészítése
-
Az étteremi csapatépítés koordinálása
-
Új csapattagokat tréningezése
2. Szervezés és gazdálkodás
-
Havi és éves üzleti terv elkészítése
-
Felel az étterem költségeinek átfogó tervezéséért és előrejelzéséért
-
Barátságos munka- és éttermi környezet kialakítása
-
Napi értékesítésben való részvétel
-
Kapcsolattartás az üzleti partnerekkel és szakmai körökkel
-
Bérköltségek tervezése és előrejelzése
-
Rendszeres összegző riportok elkészítése
-
Pénzügyi elszámolások, kiadások, bevételek naprakész nyilvántartása
-
Beszerzések kezelése, kapcsolattartás a beszállítókkal
-
Forgalmi adatok kezelése
-
A rendezvények ütemtervének gazdasági és pénzügyi kezelése
-
Előzetes számítások a várható forgalmi adatok tükrében
-
Nyilvántartások vezetése
-
Statisztikák készítése a belső számítógépes programok segítségével
3. Marketing
-
Marketingről általában
-
Piackutatás a vendéglátásban
-
Vendéglátás keresletét befolyásoló tényezők
-
Kínálatfejlesztés
-
Árpolitika
-
Reklám (Üzletben alkalmazott és üzleten kívül alkalmazott reklám)
-
Marketingstratégia
-
Termékpolitika
-
Ösztönzéspolitika
4. Rendezvényszervezés:
-
Rendezvények, étkezések fajtái
-
Koktélparti
-
Borkóstoló
-
Kávészünet
-
Pezsgőztetés
-
Szendvicsparti
-
Állófogadás
-
Ültetett svédasztalos fogadás
-
Kombinált ültetett svédasztalos vendéglátás
-
Grillparti
-
Díszétkezések
-
Francia felszolgálású vendéglátás
-
Quick lunch
-
Buffett – Dinner
-
Rendezvények árajánlatai
-
Rendezvények forgatókönyve
-
Rendezvények eredményességének kimutatása
5. Árképzés
-
Ár fogalma, követelmények
-
Árformák, ártípusok
-
Árképzés a vendéglátásban
-
Árképzés módszerei
-
Árképzés bizonylatai
-
Engedmények
-
Üzleti árrés értékét meghatározó tényezők
-
Bevétel alakulása
-
Bevétel összetételének változása
-
Anyagfelhasználás csökkenésének lehetőségei
-
Árak alakulása
6. Ellenőrzés
-
A vendégek átlagon felüli, szervizének betartatása
-
Munkahelyek, munkaeszközök, gépek rendszeres ellenőrzése
-
HACCP szabályok ismerete és szem előtt tartása
-
Higiéniai ismeretek
-
Készpénzforgalom kezelése, a pénzügyi, gazdálkodási és ellenőrzési feladatok teljes körű végrehajtása, a rábízott javak gondos kezelése és a vele kapcsolatos elszámolások
-
Az egyes részlegek elszámoltatása
-
A műszakvezetők és helyettesek ellenőrzése
7. Eladás, Kommunikáció és panaszok kezelése
-
A szóbeli kommunikáció
-
Szóbeli panaszok
-
Írásbeli panaszok kezelése
-
Panaszok kezelése
-
Marketingkommunikáció
-
Írásbeli kommunikáció
-
Telefonálás szabályai
-
A kommunikáció csatornái
8. Általánosságban a vendéglátásról
-
Általános kávé ismeret
-
Kávépörkölési típusai
-
Különleges babkávék
-
Kávébab variációk
-
Zöldkávé
-
Általános italismeret
-
Alkoholos italok eredete
-
Lepárlás
-
Kevertitalok, koktélok
-
Ital,- koktéllap felépítése
-
Általános éttermi ismeret
-
Nemzetek konyhái
-
Ételkészítési alapismeretek
-
Üzlettípusok
-
Étlap felépítése
Nézd meg, hogyan zajlik a tanfolyam!
Tanfolyamainkat a következő városokban indulnak:
- Budapest
- Békéscsaba
- Debrecen
- Dunaújváros
- Eger
- Győr
- Kaposvár
- Kecskemét
- Miskolc
- Nagykanizsa
- Nyíregyháza
- Pécs
- Salgótarján
- Szeged
- Szekszárd
- Szolnok
- Szombathely
- Székesfehérvár
- Tatabánya
- Veszprém
- Zalaegerszeg
5 hét
+36 20 612 1000
Legnépszerűbb tanfolyamaink
Mit mondanak a végzett hallgatók?
Zita
Ebbe a városba jártam tanfolyamra: PécsAz oktatás színvonalas és tartalmas, az oktatók kedvesek és segítőkészek, Mindenkinek csak ajánlani tudom a pècsi iskolát.Örülök hogy rátaláltam erre az iskolára és minden tanáromnak köszönöm a sok-sok biztatást és segítséget amit a mai napig kapok tőlük!! iskolát 2 hónapja sikeresen elvégeztem :) Interjú előtt állok jelenleg..Legnagyobb álmom kapujában állok amit nekik köszönhetek ;) :) Bízom benne, mihamarabb további pozitív élményekről számolhatók be, ezzel is elismerve a színvonalas, pozitív oktatást valamint hozzáállást a részükről :) Èn csak köszönettel tartozom...Pècsről
Gyöngyi
Ebbe a városba jártam tanfolyamra: Győrszeretnem leirni a velemenyen: marciusban kezdtem el Gyorben a tanfolyamot nagyon tetszik, foleg azert mert az oktatonk nagyon jofej, korrekt es laza
Az összes vélemény