Sikersztorik

Főoldal > Sikersztorik

Gabi

Gabi

Huszka Gábor vagyok a szegedi Best Mixer iskola egykori diákja. Már jóval azelőtt is foglalkoztatott a vendéglátás, mielőtt elkezdtem volna bármely képzését a Best Mixernek.

Dolgoztam luxusáruházban és több világhírű márka ruházati üzletében is, de mindig is vonzottak a külföldi lehetőségek.

Egyre csak erősödött bennem a vágy, hogy kipróbáljam magam az országhatáron túl is, és így találtam rá az iskola honlapjára. Mixer képzésre jelentkeztem, de ezt hamarosan követte a Barista és a Latte Art is. Úgy gondoltam kihasználom a Best Mixer adta lehetőségeket, angol tanfolyamra is beiratkoztam azzal a céllal, hogy valóra váltsam régi álmom a külföldi munkavállalással.

Minden képzés kivétel nélkül nagyon jó hangulatban telt, szerettem ide járni és nagyon sokat tanultam. (Ez a kitűnő vizsgáimon is meglátszott ) Úgy gondolom a kemény munka és tanulás meghozta a gyümölcsét, nemcsak mert azóta hívnak rendezvényekre mixerkedni, hanem mert a Best Mixer által lehetőségem volt elmenni életem első hajós interjújára is. A szakmai és angol tudásommal egyaránt megálltam a helyem, hiszen nem sokkal később  jött a válasz, hogy felvettek. Leírhatatlan érzés volt, és azóta is csak fokozódik az izgalom, hiszen mégis csak a világ egyik legjobb hajójáról van szó, a Queen Mary 2-ről. Nem csak tudást kaptam, hanem az interjú után az ügyintézésben is nagy segítségemre volt az iskola.

Jelenlegi állás szerint, minden papírom készen áll és július 25-én elindulok életem legnagyobb kalandjára a Queen Mary 2 fedélzetén. Már számolom vissza a napokat és izgatottan várom, hogy mit fog hozni ez a hihetetlen 6 hónap egy óceánjárón.

Ne aggódjatok, hallani még biztos fogtok rólam, hiszen küldöm majd a helyzetjelentéseket messzi kontinensekről!

Gabi / Néhányaknak csak Mr. Chanel

Nézd meg tanfolyamainkat is!