Sikersztorik

Főoldal > Sikersztorik

Dávid

Dávid

Sziasztok! Dávid vagyok a Best Mixer- és a Hajópincér Iskola diákja.

Tavaly Németországban dolgoztam és már ott nézegettem a BestMixer- és a Hajópincér Iskolát az interneten. Elhatároztam, hogy amint hazajövök, beiratkozom, mert a célom az volt, hogy hajón dolgozzak.

Van egy barátom is, aki jelenleg folyami hajón dolgozik és neki is a Hajópincér segített. Megtanult mindent, aztán el is utazott. A vizsga után alig 1 héttel már járta Európa folyóit és a mai napig kint van. Tőle kértem még információkat a suliról. Nagyon lelkesen beszélt a német képzésről és a szakmai oktatásokról is. Azt mondta, tényleg azon múlik majd minden, hogy mennyire vagyok szorgalmas, így a hazaérkezésem után rögtön beiratkoztam hajópincér és mixer képzésre is.
Februárban már el is kezdtem az elméleti órákkal a tanfolyamot. 3 hónapja tanulok az iskolában.

Sikeresen levizsgáztam mixerként és már készülök a német, valamint a pincér vizsgára. Ez az első iskola, ahova szeretek járni, nem hiányoztam még egy óráról sem  Rettentően jó a csapat, nagyon felkészült, jó tanáraim vannak, akik mindent próbálnak „beleverni”  fejembe. Ami a legjobban tetszik, hogy az oktatók külföldi tapasztalatokkal is rendelkeznek, így a tananyag mellett mindig jut idő arra is, hogy beszéljünk a külföldi munkavállalásról, nehézségekről és pozitívumokról. Igaz, nagyon sokat kell tanulni, de látom már, hogy mi lesz az eredménye.

Rengeteget fejlődtem mind a nyelvi, mind a szakmai órákon. Érzem, hogy van helyen a vendéglátásban, így hamarosan megvalósulnak az álmaim és óceánjáró-, vagy folyami hajón fogok dolgozni. Az életem megváltozott már most a Hajópincérnek köszönhetően és még nincs vége.

Nézd meg tanfolyamainkat is!