Sikersztorik

Főoldal > Sikersztorik
Zsuzsi

Zsuzsi

Helló! Sziasztok! Zsuzsi vagyok a debreceni Hajópincér Iskola egykori diákja. A vizsga után izgatottam jelentkeztem óceánjárós interjúkra. Idén 2017 májusában neki is indultam a kalandnak.

Bogi és Gabi

Bogi és Gabi

Mindketten a miskolci Hajópincér Iskolában tanultunk, ahová mindig jó kedvvel és nagy érdeklődéssel mentünk be.

Bence

Bence

Bence vagyok, és a miskolci Hajópincér Iskolába jártam. Imádtam oda járni, mert a jó hangulat mellett nagyon sok új ismeretre is szert tettem. A suli után Skóciába utaztam, és jelenleg is itt dolgozom.

Tímea

Tímea

Szóval az én kis történetem veletek, a Best-Mixer iskolával kezdődött. Beíratkoztam hozzátok, a 3+1-es képzésre Pécsre (Pincér, mixer, barista + bármanager), amiből végül 4+1-es képzés lett nekem, hiszen a barista órák után még a latte artot is megcsináltam, mert annyira megtetszett

Máté

Máté

2014 –ben tudtam megvalósíthattam egy gyerekkori álmom, s ennek kapcsán iratkoztam be a Best Mixer által szervezett Barista és Bármixer oktatásokra.

Már az első órákon éreztem, hogy „igen, tényleg ez az, amivel nekem foglalkoznom kell”.

Dávid

Dávid

Sziasztok! Dávid vagyok a Best Mixer- és a Hajópincér Iskola diákja.

Tavaly Németországban dolgoztam és már ott nézegettem a BestMixer- és a Hajópincér Iskolát az interneten. Elhatároztam, hogy amint hazajövök, beiratkozom, mert a célom az volt, hogy hajón dolgozzak.

Gabi

Gabi

Huszka Gábor vagyok a szegedi Best Mixer iskola egykori diákja. Már jóval azelőtt is foglalkoztatott a vendéglátás, mielőtt elkezdtem volna bármely képzését a Best Mixernek.

Dolgoztam luxusáruházban és több világhírű márka ruházati üzletében is, de mindig is vonzottak a külföldi lehetőségek.

Bence

Bence

Helló! Bence vagyok. A debreceni Hajópincér –és Best Mixer Iskola diákja voltam.

Felszolgáló és mixer tanfolyamokat végeztem.

Dávid

Dávid

Nagy Dávid vagyok, a Bestmixer iskola egykori diákja.

2010 óta dolgozom vendéglátásban, az első instrukciókat Blue River Pub nevezetű rendezvényhajón kaptam, ahol 2010- től 2015- ig dolgoztam, ami sajnos már bezárt.