Rólunk

Főoldal > Rólunk

Vegera Renáta

Vegera Renáta

Vegera Renáta – A „Határozott”

Reni lassan 10 éve dolgozik velünk, angol tanárként kezdte a pályafutását, és széppen lassan tört előre, egyre többet vállalt be, egyre jobban megtetszett neki a munka, olyannyira, hogy 2013-ban az iskola teljes jogú csapatjátékosa lett.
Ahogy Ő fogalmaz: „Megkaptam a megtisztelő munkakört, amit azóta is nagyon szeretek, ez nem mást, mint az Észak-Alföldi régióvezetői poszt.” :-)  „Ezt a sors akarta így. :-) Számomra ez nem munka, szívesen jövök be minden reggel, mintha a második otthonom lenne. Vannak kihívások, amikkel meg kell birkózni, de ettől csak izgalmasabb az egész. A kollégák hasonlóan optimisták, ambiciózusok, szeretik ha minden gördülékenyen megy, így megvan az összhang. A nálunk tanuló diákok meg egyenesen a kedvenceim. Mindig jó csoportok jönnek össze, akik kedvesek, vidámak, szorgalmasak.”
Debrecenben és Nyíregyházán is vele találkozhattok. Reni nagyon ért az emberekhez, mindenkivel megtalálja a közös hangot, minden új érdeklődővel, jelentkezővel úgy tud beszélgetni, mintha ezer éve ismernék egymást. :-) Reni hobbija a fotózás, ami azért is szuper, mert neki is köszönhetjük a sok-sok fotót, a tanfolyamokon készült italokról, a csoportokról, a jó hangulatról.
Reni mindig valami hasznos tanáccsal látja el a keze közül kikerült „nebulókat”, például: „Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagosak legyünk. Légy önmagad! Merj élni! Töltsd az időd azokkal, akik megnevettetnek és szeretve érzed magad.”

A debreceni és nyíregyházi tanfolyamokra jelentkezhetsz Reninél a 06/20 618 1234-es telefonszámon!

 

Nézd meg tanfolyamainkat is!