Suga Dávid

Suga Dávid vagyok a Best Mixer Iskola budapesti oktatója.
Mindenkinek kell találnia egy munkát, amiben nem csak jól érezheti magát, hanem sok alázat és kemény munka során akár a csúcsra érhet.
A vendéglátásban a bárpult mögötti ismeretség és tapasztalatok mellett könnyen elérhetővé válhat az álom.
Fiatal korom ellenére rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem hazai, valamint külföldi bárokban és éttermekben.
- Leroy Cafe Mamut
- Hard Rock Cafe Budapest
- Bed Beach
- Cocos Club (Horvátország)
- Blue Bar (Spanyolország)
A „Barocker” egy nemzetközi bármixer-verseny ahova két alkalommal is eljutottam, így Tenerifén és Hamburgban is versenyeztem. További nemzetközi versenyeken is megfordultam, Szlovákiában, valamint Milánóban a „Loolapaloosan”.
Eredményeimnek köszönhetően rengeteg lehetőséget kaptam, hogy a világ több részén dolgozhassak, Dubai Jumerai Hotelba, Hard Rock Café, Cancun, Reykjavík, Helsinki valamint a Thaiföldi Marriott Hotelba.
Számomra fontos, hogy a vendégeim mindig jól érezzék magukat és a lehető legjobb szolgáltatást kapják. Sosem tudhatjuk, ki ül a másik oldalon, de ha minden szaktudásunkat felhasználjuk és szórakoztatni is tudunk közben akkor kamatoztatni tudjuk a befektetett energiát. Hogy lehet ezt megvalósítani?
Mi itt a Best mixer iskolában megmutatjuk mindezt.
Klasszikus vonal mellett jelenleg az American Bartendinget és a Flair Bartendinget is oktatom, ahol a látvány és a pontosság fontosságát mutatom meg mindenkinek.