Rólunk

Főoldal > Rólunk

Suga Dávid

Suga Dávid

Suga Dávid vagyok a Best Mixer Iskola budapesti oktatója.

Mindenkinek kell találnia egy munkát, amiben nem csak jól érezheti magát, hanem sok alázat és kemény munka során akár a csúcsra érhet.
A vendéglátásban a bárpult mögötti ismeretség és tapasztalatok mellett könnyen elérhetővé válhat az álom.
Fiatal korom ellenére rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem hazai, valamint külföldi bárokban és éttermekben.

  • Leroy Cafe Mamut
  • Hard Rock Cafe Budapest
  • Bed Beach
  • Cocos Club (Horvátország)
  • Blue Bar (Spanyolország)

A „Barocker” egy nemzetközi bármixer-verseny ahova két alkalommal is eljutottam, így Tenerifén és Hamburgban is versenyeztem. További nemzetközi versenyeken is megfordultam, Szlovákiában, valamint Milánóban a „Loolapaloosan”.

Eredményeimnek köszönhetően rengeteg lehetőséget kaptam, hogy a világ több részén dolgozhassak, Dubai Jumerai Hotelba, Hard Rock Café, Cancun, Reykjavík, Helsinki valamint a Thaiföldi Marriott Hotelba.

Számomra fontos, hogy a vendégeim mindig jól érezzék magukat és a lehető legjobb szolgáltatást kapják. Sosem tudhatjuk, ki ül a másik oldalon, de ha minden szaktudásunkat felhasználjuk és szórakoztatni is tudunk közben akkor kamatoztatni tudjuk a befektetett energiát. Hogy lehet ezt megvalósítani?
Mi itt a Best mixer iskolában megmutatjuk mindezt.

Klasszikus vonal mellett jelenleg az American Bartendinget és a Flair Bartendinget is oktatom, ahol a látvány és a pontosság fontosságát mutatom meg mindenkinek.

Nézd meg tanfolyamainkat is!