Rólunk

Főoldal > Rólunk

Réz Gábor

Réz Gábor

Réz Gábor vagyok Nyíregyházáról. A bartender szakma már fiatal korom óta foglalkoztatta a fantáziámat, és általános iskola után szerettem volna ebben az irányba tovább tanulni.

Sajnos szülői támogatást nem kaptam, ezért tanulmányaimat a Bánki Donát Műszaki Középiskolában végeztem, de már az elején tudtam, hogy nem szeretnék abban a szakmában dolgozni. Az emberekkel való kommunikáció és az italok utáni érdeklődés volt az, ami igazán vonzott, és még jobban megerősített abban, hogy a vendéglátásban szeretnék elhelyezkedni.

Vendéglátós karrierem a hajópincér szakma megszerzésével kezdődött, de már akkor éreztem, hogy a pincérkedés nem az én műfajom, én a pulton belül érzem magam otthon. Belekóstoltam a barista szakmába is, hogyha a pult mögött vagyok ne csak bartenderként álljak helyt, hanem a kávék elkészítésében is tudjak alkotni.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a munkámat a hobbimnak tekinthetem! Minden nap lehet újabb italokat alkotni, és a legjobb érzés számomra, ha a vendégnek örömet szerzek egy finom ital elkészítésével!

Nézd meg tanfolyamainkat is!