Rólunk

Főoldal > Rólunk

Csóka Richárd

Csóka Richárd

Csóka Richárd – az "Elhivatott”

Ricsi 2015 óta foglalkozik barista képzéssel, és 2019-től a Bestmixer iskola Franchise partnereként működő, győri iskola vezető oktatója.
Politológusnak készült, de végül a Vendéglátó szakmenedzser képzést választotta. Olyan helyeken szerezhetett tapasztalatot, amik tökéletesen alkalmasak voltak arra, hogy bebizonyosodjon, jól döntött, amikor ezt a szakmát választotta. Teljesen magával ragadta a koktél-és kávékészítés varázsa. :-) Ez azóta is így van, és az oktatás mellett a Szomszéd Bár „örökös” tagjaként dolgozik jelenleg is, töretlen lelkesedéssel. :-) Ricsi szereti folyamatosan képezni magát, minden szakmai rendezvényen igyekszik részt venni, megtanulni az újdonságot. Sőt, a világért sem hagyna ki egyetlen mixer versenyt sem, amiben csak tud, részt vesz. :-)
Úgy gondolja „a vendéglátás nem csak arról szól, hogy ételeket és italokat szolgálunk fel, hanem arról, hogy mellé élményt adjunk a vendégeknek és ezen igyekszem amikor dolgozom, és természetesen az alkotás ami lehet egy kávé, egy koktél vagy akár egy étel.” – a diákjait is eszerint készíti fel leendő szakmájukra.

„Amit csak lehet meg kell tenni, meg kell élni, ki kell próbálni…”

A győri tanfolyamokra jelentkezhetsz Ricsinél, a 06/20 330 2367-es telefonszámon! 

 

Nézd meg tanfolyamainkat is!