Rólunk

Főoldal > Rólunk

Bánfi Mariann

Bánfi Mariann

Bánfi Mariann – a "Diszkrét"

Mariann 3 éve erősíti csapatunkat, és ezt az „erősítést” egyre jobban teszi. :-) Jelenléte olyan pozitív fellendülést hozott, amit szeretnénk Vele együtt még nagyon sokáig megtartani.

Kiskorában Apukája példáját szerette volna követni, rendőr akart lenni. Szerencsénkre ez nem így történt! :-) A Gazdasági Főiskolán idegenforgalmi szakon tanult, így került kapcsolatba a vendéglátással. Ahogy Ő mondja: ez pedig szerelem lett, akárhogy is! :-)
Évekig élt Angliában, ahol szintén a vendéglátásban dolgozott. 2017-ben hazaköltözött, úgy gondolta, a vendéglátást már szeretné valami másra váltani, de úgy hogy, ne feledkezzen meg róla teljesen, és nagy örömünkre akkor megtalált minket. Szegeden és Békéscsabán is vele találkozhattok.
„A munkámban az angol tanítás mellett, nagyon sok új dolgot tanulok, a vendéglátós ismereteim mára kiegészültek a kávé- és koktélismerettel, örömmel tölt el a folyamatos fejlődés. Illetve, itt mindig történik valami J Előadásokat tarthatok, jövök-megyek, szervezkedek, ez az én irodám, és büszke vagyok rá!” :-)

Még nem láttuk őt idegesnek! Minden feladattal megbirkózik, mindenkivel könnyedén szót ért. Amikor belépünk hozzá az irodába, az a tipikus „nyugalom szigete” érzés fog el. :-) Mariann szeret olyan dolgokat tenni, amivel másnak örömet okoz, így van ez a hobbijánál is, ami a tortakészítés, és elhihetitek azt is nagyon jól csinálja! :-)

Életfilozófiája: „Változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba!”

A szegedi és békéscsabai tanfolyamokra jelentkezhetsz Mariannál a 06/20 614 1234-es telefonszámon!

 

Nézd meg tanfolyamainkat is!