Munkaajánlatok

Főoldal > Munkaajánlatok

Óceánjáró hajós munkák

Óceánjáró hajós munkák

DOLGOZZ ÓCEÁNJÁRÓ hajón!

A tenger- és az óceánjáró hajók a világ szinte minden táján közlekednek. Vannak egészen kicsi hajók is, mindössze pár száz vendéggel, de nem ritkák akár az 5 – 6 ezer vendéget szállító hatalmas luxushajók sem.   

 

Szeretnéd bejárni a világot és közben sok pénzt keresni?

 • Elsősorban erős társalgási szintű angol és / vagy német nyelvtudás szükséges szakmai nyelvvel kiegészítve hajótársaságtól függően.
 • Jó kiállású, határozott, magabiztos személyiségű munkavállalókra van szükség. A hajóstársaságok barátságos, nyitott, motivált embereket keresnek, akik nagyon pozitívak és mosolygósak.
 • A szakmai hozzáértés (végzettség és / vagy tapasztalat) nagyon fontos pozíciótól függően.

Miért hajón érdemes dolgozni?

 • INGYENES a teljes ellátás és a szállás is 2 személyes, teljesen felszerelt kabinokban, melyekhez tartozik zuhanyzó és WC is, tehát nincs kiadásod a hajón, vagyis a megkeresett pénzt teljes egészében félre tudod tenni, így rövid időn belül megalapozhatod a jövődet.
 • Bejárhatod a világot, olyan helyekre is eljuthatsz, ahová különben soha, és ezért még pénzt is kapsz.
 • A karrieredet építheted és csak rajtad áll, hogy hová, illetve meddig jutsz el a ranglétrán. Számos példa van arra, hogy magyarok komoly pozíciókat értek el.
 • “Kinyílik a világ”- a hajón való munkavégzés után ráébredsz arra, hogy a hajós tapasztalattal rendelkezőket szívesen látják bárhol a világban.
 • Az általunk képviselt hajóstársaságoknál a „leépítés” fogalma ismeretlen, akár évekig számíthatsz erre a biztos munkahelyre.

A munkaidő minden esetben hét napból hét, napi átlag 10-12 óra, melyet több részletben kell ledolgozni, tehát nem olyan fárasztó, nem kell megijedni. Általában 6-8 hónaposak a szerződések (hajótársaságtól függően), mely után kb. 1-2 hónapig lehetsz otthon szabadságon és azt követően immár állásinterjú nélkül ismét utazhatsz a következő 6-8 hónapos időszakra dolgozni ugyanahhoz a hajótársasághoz.

Amennyiben új cégnél szeretnél munkát vállalni, ismét állásinterjún kell részt venned, melyben természetesen segítünk Neked.

A leggyakrabban betölthető pozíciók:

Az interjúk folyamatosan zajlanak (személyesen, vagy online formában), mert nincs kifejezetten szezon. Egy tenger- és óceánjáró hajó szinte egész évben jár valahol, így beszállásra bármikor van lehetőség.

 

Általános feltétel, hogy minden jelentkezőnek kell beszélni elsősorban az angol és / vagy a német nyelvet és szakmai hozzáértésre (végzettség és/vagy tapasztalat) is szükség van pozíciótól függően.

FIZETÉS: az alapfizetést általában borravaló és sok esetben még jutalék is kiegészíti, így a nettó fizetés kb. 1500 – 4000 Euró / Dollár hajótársaságtól és megcélzott pozíciótól függően.  

A következő pozíciókra várjuk a jelentkezéseket:

 • Felszolgáló / Segédfelszolgáló
 • Bartender / Barkeeper / Bárpultos / Bármixer
 • Bárfelszolgáló
 • Szakács / Segéd Szakács

Óceánjáró hajókra elsősorban éttermi-, vagy báros személyzetet keresnek a leggyakrabban partnereink, de természetesen előfordul, hogy egyéb szakembereknek (szakács, cukrász, pék, kabintakarító, ajándékbolti eladó, kaszinó dealer, masszőr, fodrász, kozmetikus, fitness edző … stb) is tudjuk segíteni az elhelyezkedését. Fontos tudni, hogy minden pozíciónál elvárás a nyelvtudás és a szakmai hozzáértés is.

SZÜKSÉGES KÖLTSÉGEK a kiutazás előtt, a sikeres hajós interjú után:

A kiutazási költségek nagy része függ a hajótársaságtól. Szerencsére a partnereink többsége átvállalja szinte a teljes összeget vagy a nagy részét.  

Természetesen a munkatársunk részletesen tájékoztat majd téged az aktuális munkalehetőségekről, költségekről és fizetésekről is, hogy könnyebben tudj dönteni.

Jelentkezés menete:

Amennyiben szívesen dolgoznál hajón, akkor küldd el az önéletrajzodat az andi@bestmixer.hu email címre! Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és részletesen tájékoztat a munkavállalásról, valamint előzetesen felméri a nyelvtudásodat és a szakmai hozzáértésedet is.

Természetesen segít kiválasztani a legmegfelelőbb céget és pozíciót is a tudásod alapján.

Ha úgy érzed, hogy még nem felelsz meg az elvárásoknak, akkor jelentkezz szakmai és / vagy nyelvi képzésre a „Tanfolyamok” menüpont alatt! A sikeres vizsgádat követően számos munkaajánlatból választhatsz.

További információ: Pataky Andrea +36 30 708 2422 andi@bestmixer.hu

 

 

 

Jelentkezz most az állásra!