Munkaajánlatok

Főoldal > Munkaajánlatok

Óceánjáró hajós munkák

Óceánjáró hajós munkák

Elsősorban erős társalgási szintű angol és / vagy német nyelvtudás szükséges, szakmai nyelvvel kiegészítve hajótársaságtól függően. Jó kiállású, határozott, magabiztos személyiségű munkavállalókra van szükség.

A hajóstársaságok barátságos, nyitott, motivált embereket keresnek, akik nagyon talpraesettek, pozitívak és mosolygósak.

A szakmai hozzáértés (végzettség és / vagy tapasztalat) nagyon fontos pozíciótól függően.


Miért hajón érdemes dolgozni?

INGYENES a teljes ellátás és a szállás is 2 személyes, teljesen felszerelt kabinokban, melyekhez tartozik zuhanyzó és WC is, tehát nincs kiadásod a hajón, vagyis a megkeresett pénzt teljes egészében félre tudod tenni, így rövid időn belül megalapozhatod a jövődet.

  • Bejárhatod a világot, olyan helyekre is eljuthatsz, ahová különben soha, és ezért még pénzt is kapsz.
  • A karrieredet építheted és csak rajtad áll, hogy hová, illetve meddig jutsz el a ranglétrán. Számos példa van arra, hogy a magyarok komoly pozíciókat értek el.
  • “Kinyílik a világ”- a hajón való munkavégzés után ráébredsz arra, hogy a hajós tapasztalattal rendelkezőket szívesen látják bárhol a világban.

    Az általunk képviselt hajóstársaságoknál a „leépítés” fogalma ismeretlen, akár évekig számíthatsz erre a biztos munkahelyre.

A munkaidő minden esetben hét napból hét, napi átlag 10-12 óra, melyet több részletben kell ledolgozni, tehát nem olyan fárasztó, nem kell megijedni. Általában 6-9 hónaposak a szerződések (hajótársaságtól függően), mely után kb. 2 hónapig lehetsz otthon szabadságon és ezt követően állásinterjú nélkül ismét utazhatsz a következő 6-9 hónapos időszakra dolgozni ugyanahhoz a hajótársasághoz.

Amennyiben új cégnél szeretnél munkát vállalni, ismét állásinterjún kell részt venned, melyben természetesen segítünk Neked.

Jelentkezz most az állásra!