Munkaajánlatok

Főoldal > Munkaajánlatok

Folyami hajós munkák

Folyami hajós munkák

Dolgozz európai folyami hajón!

A folyami hajók Európa különböző folyóin közlekednek (Rajna, Majna, Duna, Szajna, Rhone).
A hajón kb. 100-200 fő utas van és a személyzet létszáma általában 30-60 fő a hajó nagyságától függően.

 

A vendégek nemzetiségi összetétele hajónként változik, így elsősorban nagyon jó német és / vagy angol nyelvtudásra van szükség és szakmai hozzáértésre a megcélzott pozíciótól függően.

A hajón munkát vállalók teljes ellátást + szállást kapnak, ezért fizetni nem kell, így szinte a teljes fizetést meg lehet spórolni.

A kiutazási költség vagy a munkavállalót, vagy a hajótársaságot terheli, mely általában úti céltól függően 80-100 ezer Ft lehet maximum, mindennel együtt.

A folyami hajós munkavállalásnál természetesen európai, legális, bejelentett munkaviszonyról beszélhetünk. A dolgozók minden esetben biztosítva vannak a cégek által.

A folyami hajós munka különbözik az óceánjáró hajós munkáktól. A személyzet kis létszámából adódóan a csapatmunka nagyon fontos. További különbség még, hogy sokszor az adott munkakörhöz tartozhatnak olyan “extra munkák”, amelyek közvetlenül nem kapcsolódnak a pozícióhoz, de mivel arra külön személyzet nincs, valakinek el kell végezni (pl.: áru bepakolása a hajóra ... stb).
 

A szezon általában márciustól egészen januárig tart a folyók állapotától és az egyes hajótársaságoktól függően. A munkaidő általában heti 6-7 nap, napi 10-12 óra hajótársaságtól függően.

Az interjúk folyamatosan vannak, így beszállásra a szezon kezdete után is van lehetőség, de az legtöbbször nagyon rövid határidőn belül történik. Az értesítéstől számítva akár pár napon belül utazni kell.

FIZETÉS: Az alapfizetést borravaló és egyéb juttatások egészítik ki, így a fizetés pozíciótól és hajótársaságtól függően nettó 1400 – 4000 Euró.

Megpályázható munkakörök

Általános feltétel, hogy minden jelentkezőnek kell beszélni elsősorban a német és / vagy az angol nyelvet és szakmai hozzáértésre (végzettség és/vagy tapasztalat) is szükség van pozíciótól függően.

A következő pozíciókra várjuk a jelentkezéseket:

  • Felszolgáló / Segédfelszolgáló
  • Bartender / Barkeeper / Bárpultos
  • Bárfelszolgáló
  • Szobatakarító / Általános Takarító
  • Mosogató / Konyhai Kisegítő
  • Recepciós / Éjszakai Recepciós
  • Szakács / Segéd Szakács
  • Cukrász / Pék

Jelentkezés menete:

Amennyiben szívesen dolgoznál folyami hajón, akkor küldd el az önéletrajzodat az andi@bestmixer.hu email címre! Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és részletesen tájékoztat a munkavállalásról, valamint előzetesen felméri a nyelvtudásodat és a szakmai hozzáértésedet is.

Természetesen segít kiválasztani a legmegfelelőbb céget és pozíciót is a tudásod alapján.

Ha úgy érzed, hogy még nem felelsz meg az elvárásoknak, akkor jelentkezz a számodra megfelelő szakmai és / vagy nyelvi képzésre a „Tanfolyamok” menüpont alatt! A sikeres vizsgádat követően számos munkaajánlatból választhatsz.

További információ: Pataky Andrea +36 30 708 2422 andi@bestmixer.hu

 

 

Jelentkezz most az állásra!