Induló mixer tanfolyamok Pécs

Főoldal > Induló mixer tanfolyamok Pécs
Mixer tanfolyam Pécsen

Mixer tanfolyam Pécsen

Pécsen keresel Mixer Iskolát? A lehető legjobb helyen jársz!

Tanuld meg a bármixer szakmát Pécsen, akár néhány hét alatt, igazi bárkörülmények között, világbajnok oktatóinktól! Ez egy olyan tanfolyam, amit imádni fogsz, mert szórakozva tanulsz, ráadásul minden elkészített koktélt és kávét elfogyaszthatsz!

Hol találsz meg minket?

  • Kérdésed van? +36 20 612 1000
  • E-mail címünk: info@bestmixer.hu
  • Nyitva tartás: 9:00 - 17:30-ig

Iskolánk Pécs városának szívében található a központban. Az Árkád bevásárló központtól 1 percre, a Széchényi tértől 5 percre gyalogosan.

Pontos címünk: 7622, Rákóczi út 50. 1. emelet, Jobbra az 1. ajtó. Az iskola pontosan a Rossmann felett található a sarkon. Bejárata a Bajcsy-Zsilinszky út és a Terracina Tér összekötő boltívében található egy nagy barna ajtó.

A vasútállomásról a legyegyszerűbb a gyalogos megközelítés, hiszen, kb 1km és 13 percet vesz igénybe. Viszont a következő buszokkal is megközelíthető: 3,4,4Y,6,7,7Y,8,13,14,14Y,15. Árkád megállónál kell leszállni és visszasétálni a Bajcsy-Zsilinszky utca és Rákóczi út kereszteződéshez, ahol a előbb említett Rossmann már látható lesz.

Az autóbuszállomásról (450m) szintén gyalogosan a legegyszerűbb a megközelítés csak a Bajcsy-Zsilinszky utcán kell felsétálni a Széchényi tér irányában a Rákóczi úti kereszteződésig, ahol a szintén említett Rossmann már látható lesz s a fölött található az iskola. Ez 7 perc gyalog útat vesz igénybe.

Legnépszerűbb tanfolyamaink Pécsen