TUDD MEG MIT NYÚJT NEKED A BESTMIXER ISKOLA!

Minden amit tudnod kell a döntéshez!

Vajon miért választják egyre többen a Bestmixer iskola képzéseit?

Számunkra a legfontosabb a Te elégedettséged, hiszen a Te szempontjaid is, hogy közel legyen a képzés, rövid idő alatt elvégezhető legyen, és segítsünk neked az elhelyezkedésben. Ezt mi 100 %-osan teljesítjük. Hogy hogyan?

Vajon miért választják egyre többen a Bestmixer iskola képzéseit?

Számunkra a legfontosabb a Te elégedettséged, hiszen a Te szempontjaid is, hogy közel legyen a képzés, rövid idő alatt elvégezhető legyen, és segítsünk neked az elhelyezkedésben. Ezt mi 100 %-osan teljesítjük. (Hogy hogyan? )Hosszú évek kemény munkája áll benne, de mára egyedüliként büszkélkedhetünk azzal a ténnyel, hogy nem csupán oktatjuk a mixer, barista és pincér szakmákat, hanem kifejezetten a munkaadók kérése szerint készítjük fel őket, ezzel biztosítva a leendő munkahelyet és a legmegfelelőbb referenciát számodra! Érdemes tudni, hogy iskoláinkban egész évben folyamatos a jelentkezés, mind a képzésekre, mind a munkalehetőségekre. Egy jó iskola és közvetítő cég olyan, mint a szülő, egyengeti az utadat, és bármikor visszatérhetsz hozzá, ha segítségre van szükséged, ez a mi elvünk! 10 év tapasztalat és több ezer végzett hallgató ezt bizonyítja!

De hogy miért érdemes az országszerte ismert Bestmixer iskolában tanulni?

Amit mi fontosnak tartunk, hogy képzéseink egyénre szabottak, így mindenképpen egy intenzív, hatékony és hasznos szakmát tanulhatsz. Egy jó vendéglátó-ipari végezettséggel ma nagyon könnyen lehet jól jövedelmező álláshoz jutni. Azok, akik a vendéglátáson belül több szakmában is jártasak, számukra az elhelyezkedés garantált akár itthon, akár külföldön.

Milyen tanfolyamokat találsz nálunk?

Mixer képzés, haladó mixer, hajómixer, Flair, Haladó Flair, American Bartending, Barista, Latte Art Mester Barista, Manager, egyszóval mindent megtalálsz egy helyen! J Sőt, ha szakmai képzésedhez az angol vagy német nyelvet is választod, akár már a vizsga után munkába is állhatsz külföldön egy luxus hajótársaságnál vagy szállodánál, mert aki nyelveket beszél, és hozzá van egy jó szakmája, annak egyszerre kitárul a Világ!
A célunk, hogy olyan szakmát szerezz, amiben jól érzed magad, aminek akár életed végéig hasznát veheted, mindig új embereket ismerhetsz meg és sok pénzt kereshetsz! Te is tudod, trendi szakmákat tanulni jó és kifizetődő dolog.

Hol találod meg a Bestmixer iskolát?

Mindenhol! Az egész ország területén, minden megyében működik iskolánk. Kényesen ügyelünk arra, hogy a városon belül a legjobban megközelíthető helyen legyünk, ezért gyorsan és könnyen meg fogsz találni minket. Iskoláink minden hétköznap nyitva állnak az érdeklődők előtt!

Mi vár Téged ha bejössz az iskolánkba?

Minden városban saját helységgel rendelkezünk, egy teljesen berendezett, a szakmai és nyelvi oktatásnak megfelelően kialakított oktatási helyszínnel. Az oktatáshoz szükséges összes eszközzel, bárpulttal, kávégépekkel szinte egy tökéletes vendéglátó egységnek berendezett gyakorlati hellyel!
Akár egy előre megbeszélt időpontban, akár napközben bármikor ha arra jársz, bejöhetsz hozzánk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, és részletesen válaszolnak minden felmerülő kérdésedre. Sőt, ha éppen oktatás zajlik az adott időpontban, még azt is meglesheted, hogyan és kitől fogsz tanulni nálunk!

Próbáljuk minél jobban bővíteni a tanfolyamlistáinkat, mindig találhatsz olyan új képzést vagy továbbképzést, amellyel még több esélyed lesz az elhelyezkedésben. Folyamatos kedvezményekkel várunk, és olyan kombinációs lehetőségekkel, amelyek a legnépszerűbbek a munkaadó cégek ajánlatai ismeretében.

Ráadásként említeném meg, iskolánk specialitása abban rejlik, hogy olyan munkaadó partnerekkel is rendelkezünk, akik számára képezhetünk Téged, és ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a nálunk megtanult szakmádhoz, garantált munkaajánlatot fogsz kapni. Persze ehhez Te is kellesz! Mint minden iskolában, nálunk is tanulnod kell, sokat, rövid idő alatt! Igen, – ha már meg szeretnéd valósítani az álmaidat, jelentkeztél a képzésre, kifizeted a tandíjat – be kell járnod az órákra, ez a Te érdeked, és a miénk is. Bizonyítsd be magadnak, hogy meg tudod csinálni, mi melletted leszünk! J

 

Sok sikert és várunk a Bestmixer iskolában!

Nézd meg tanfolyamainkat is!

Szeretnél értesülni a legújabb cikkekről?

Havonta rengeteg új bloggal készülünk neked, amiben fontos tanácsokat és érdekességeket találhatsz. Légy tagja a Bestmixer blog körnek!

Add meg az email címedet, és mi rendszeresen értesítünk róla!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A matcha latte receptje matcha tea port, vizet és tejet tartalmaz.

Matcha latte, az élénk zöld energiabomba

A kávékóstolás vagy cupping egy mérhető, számszerűsíthető és széles körben használt módszer a kávéminták elemzésére.

Cupping útmutató: mindent a profi kávékóstolásról

A matcha tea por hatásai közé tartozik, hogy növeli a koncentrációt.

A matcha tea hatása a szervezetre: antioxidánsok bevetésen!

Szerencsére ma már a barista növényi tejek is szép számmal sorakoznak a boltok polcain.

Barista tej: a habos és krémes kávéitalok titkos fegyvere

A speciality kávézókban isteni speciality kávék kóstolhatók.

Speciality kávézók világa: miért olyan különleges?

A caffe affogato története már a 16. századra nyúlik vissza, de csak az utóbbi években lett népszerű.

Affogato, a sokoldalú kávédesszert nyári napokra

×
×

Cart