TANULJ A BESTMIXERNÉL A LEGJOBB ITALOKKAL!

A fiatalok, az idősebbek, a tapasztaltak, és még a gyakorlatlanok is szívesen beszélgetnek arról, hogy vajon a több száz szakma közül melyik az, ami igazán jó, kellemes munkavégzés, biztos megélhetés, szóval egyszerűen jó „csinálni”.

A BestMixer iskola elkötelezett híve a minőségnek, ami a mixer tanfolyam során használt alapanyagokban is visszaköszön.

Világmárkák sokasága sorakozott fel iskolánk mögött annak ellenére, hogy egyiknek sem adtuk meg azt a lehetőséget, hogy az iskola névadója legyen. Törekszünk arra hogy a BestMixer márkanév mindig a minőséget és a független márkanevet képviselje és ne egy elcsépelt italmárka vagy koktélnév legyen a megnevezése, ami mára már egy alsó-közép kategóriás italcsoportba tartozik.

Mixer tanfolyamainkon és Haladó mixer tanfolyamainkon valamennyi a oktatókönyvünkben szereplő koktélt egyesével minden Hallgató elkészít és elfogyaszthat. Így az országban együdálló módon Hallgatóink 300-400 koktélt kevevernek meg a tanfolyam során!

Az italismereti sorozatunkban megismerhetitek azokat a brandeket, amiket a mixer tanfolyamon illetve a haladó mixer tanfolyamon használunk.

Kezdjük is talán a legismertebb koktél alapanyaggal ami az

  • Angostura Bitter
  • Orange Bitter
  • Angostura rum család.
     

Nézd meg tanfolyamainkat is!

Szeretnél értesülni a legújabb cikkekről?

Havonta rengeteg új bloggal készülünk neked, amiben fontos tanácsokat és érdekességeket találhatsz. Légy tagja a Bestmixer blog körnek!

Add meg az email címedet, és mi rendszeresen értesítünk róla!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A kávéfőzés szabályaihoz hozzátartozik, hogy mindig minőségi kávébabot használjunk.

Kávéfőzés barista szemmel: így készíts otthon tökéletes feketét!

Szerencsére ma már a barista növényi tejek is szép számmal sorakoznak a boltok polcain.

Barista tej: a habos és krémes kávéitalok titkos fegyvere

A caffe affogato története már a 16. századra nyúlik vissza, de csak az utóbbi években lett népszerű.

Affogato, a sokoldalú kávédesszert nyári napokra

A kávékóstolás vagy cupping egy mérhető, számszerűsíthető és széles körben használt módszer a kávéminták elemzésére.

Cupping útmutató: mindent a profi kávékóstolásról

A matcha latte receptje matcha tea port, vizet és tejet tartalmaz.

Matcha latte, az élénk zöld energiabomba

A speciality kávézókban isteni speciality kávék kóstolhatók.

Speciality kávézók világa: miért olyan különleges?

×
×

Cart