MIXER TANFOLYAM A BESTMIXER ISKOLÁBAN – MIT JELENT, HOGY TANULJ A LEGJOBBAKTÓL?

A BestMixer iskolahálózat nagy hangsúlyt fektet oktatói szakmai felkészültségére ezért ahol lehet megmérettetjük az oktatóink tudását és részt veszünk hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken is.

A BestMixer iskolahálózat nagy hangsúlyt fektet oktatói szakmai felkészültségére ezért ahol lehet megmérettetjük az oktatóink tudását és részt veszünk hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken is.

Nem untatunk azokkal az eredményeinkkel amelyeket a 2006-2018-ig zsebeltünk be. Oktatóink közel 50 bajnoki, dobogós és egyéb különdíjakkal büszkélkedhetnek. Inkább a tavalyi eredményeinkről számolnánk be hiszen ezek a legfrissebbek.
A Covid-19 miatt a 2020-as évben sajnos nem szerveztek profi versenyeket.

Ezeket az eredményeket zsebeltük be 2019-ben
  • IBA Cocktail és Flair Magyar Bajnokság: 1.Helyezés
  • Montenegro Cocktail &Flair Competition: 1. Helyezés
  • Montenegro Barista Competition: 1.Helyezés
  • Angostura Global Challenge Magyar Bajnokság: 1. Helyezés
  • Angostura Global Challenge Eastern Europe Final: 3. Helyezés
  • SCA Coffee in Good Spirits Magyar Bajnokság: 1. Helyezés
  • IBA Cocktail &Flair World Champinship: 3.Helyezés
Szakmai Elismerések

A 2019 novemberében rendezték meg Kínában az IBA Világbajnokságot ahol a BestMixer iskola oktatója Hegyi Olivér történelmet írt és legyőzve Amerika, Dél-Amerika és Ázsia legjobbjait az előkelő 3. helyezést érte el. Még soha egyetlen Magyar Bártender sem tudott IBA Világversenyen a dobogóra állni Flair kategóriában.

2020-ban a Magyar Bártender Szövetség az ÉV Kiemelkedő Eredménye díjjal jutalmazta ezt a teljesítményt. Ezek az eredmények a folyamatos fejlődésünknek köszönhetőek.

Hiszünk abban hogy csak olyan iskolába érdemes mixer tanfolyamra járni ahol az eredmények nem a 10-20évvel ezelőtti trendeket jelenti.
A 2019-2020 as évben az Ország legsikeresebb csapata a BestMixer iskola oktatói gárdája volt.

2020-ban debreceni oktatónkat, a molekuláris mixológia hazai nagymesterét Kinczler Andrást a Magyar Bártender Szövetség az elnökségi tagjává választotta.

Versenyek-Mester kurzusok

Mindezek mellett minden évben 4-5 mixer és barista versenyt szervezünk, oktatóink pedig rendszeresen zsűriznek hazai és nemzetközi megmérettetéseken is.

A szervezésünkben látogatott el hazánkba Danyel Jones a House of Angostura Világmárka nagykövete és Marian Beke a Copperhead gin legendás alakja aki nem mellesleg a londoni Gibson bár tulajdonosa is akik profi master class előadásaikon ismertették a legújabb világtrendeket a hazai bártenderekkel.

A BestMixer iskola feladata közé tartozik a Monin Cup és az Angostura Global Challenge világversenyek magyarországi döntőjét megszervezze.

A világon nálunk először és egyedüliként rendezik meg 2018-tól a SpeedMix Párbajt ahol a versenyzőknek nem előre elkészített receptúrákkal kell indulni hanem a verseny alatt a pultban ismerhetik meg azokat az összetevőket amelyekből 10perc alatt kell koktélt készíteniük. Igazi kreatív verseny, kreatív bártendereknek.

Ezek ismeretében biztosan jó döntést hozol ha a legjobbaktól szeretnél tanulni és hozzánk jelentkezel mixer tanfolyamra.
Legyél Te is a BestMixer Team tagja!

Várunk tanfolyamainkon országos lefedettséggel!

A Bestmixer iskola Mixer tanfolyamán mindent megtanulhatsz az italokról! A tanfolyam során elkészített koktélokat el is fogyaszthatod. Gyere el hozzánk, győződj meg róla Te is és jelentkezz! Országos Mixer tanfolyam»

Nézd meg tanfolyamainkat is!

Szeretnél értesülni a legújabb cikkekről?

Havonta rengeteg új bloggal készülünk neked, amiben fontos tanácsokat és érdekességeket találhatsz. Légy tagja a Bestmixer blog körnek!

Add meg az email címedet, és mi rendszeresen értesítünk róla!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A kávékóstolás vagy cupping egy mérhető, számszerűsíthető és széles körben használt módszer a kávéminták elemzésére.

Cupping útmutató: mindent a profi kávékóstolásról

A caffe affogato története már a 16. századra nyúlik vissza, de csak az utóbbi években lett népszerű.

Affogato, a sokoldalú kávédesszert nyári napokra

A kávéfőzés szabályaihoz hozzátartozik, hogy mindig minőségi kávébabot használjunk.

Kávéfőzés barista szemmel: így készíts otthon tökéletes feketét!

Óriási Bestmixer sikerek a Mix & Mingle 2024 – Magyar Bajnokság elődöntőjében

TUDD MEG MIT NYÚJT NEKED A BESTMIXER ISKOLA!

A matcha latte receptje matcha tea port, vizet és tejet tartalmaz.

Matcha latte, az élénk zöld energiabomba

×
×

Cart