HOGYAN ZAJLIK AZ OKTATÁS A COVID ALATT?

Aki csak kicsit is szereti a jó kávét bizonyára már találkozott azzal az elszomorító helyzettel, hogy az idő múlásával kedvenc kávéja elveszti finom aromáját. Oda a crema is, és a fantasztikus ízek, illatok.

Sok jelentkező és beiratkozó kérdezi tőlünk, hogyan befolyásolják nálunk az oktatást a koronavírussal kapcsolatos információk?
Szeretnénk mindenkit megnyugtatni és választ adni az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

A jelentkezés és az oktatás is folyamatosan és zavartalanul működik iskolánkban.

Hogyan és milyen körülmények között fogadjuk a Hallgatóinkat a Bestmixer iskolákban?

Az első és egyben a legfontosabb tudnivaló, hogy nem különböző bérelt helyszíneken, bárokban, kávézókban zajlik az oktatás. Saját helyszíneinken oktatunk, a megfelelő higiéniás előírások betartásával. Az oktatóhelységekben a hallgatókon és az oktatón kívül más nem tartózkodik! Így az sem fordulhat elő tehát, hogy a vendéglátó egységekre vonatkozó esetleges korlátozások miatt, ne tudj járni a tanfolyamra.

Az oktatás kis létszámú csoportokban történik, így az ajánlott távolságtartás teljes mértékben kivitelezhető.

Mi történik akkor, ha újra kijárási tilalom lenne, és nem tudsz bejönni a képzésre?

Megnyugtatunk, ahogy korábban is, most készen állunk arra, hogy a megkezdett tanfolyamokat online folytassuk a hallgatókkal.
Ez esetben nagyobb, részletesebb elméleti anyaggal, videós tananyaggal gazdagodhatsz, és élő bejelentkezéseken ugyanúgy találkozol a csoporttársaiddal és az oktatóddal.

Természetesen az online oktatás nem helyettesíti a személyes gyakorlati oktatást! Ezt úgy kell értelmezni, hogy ez esetben némiképp főleg az elméleti tudást bővítjük, hogy amikor újra be lehet jönni a gyakorlati oktatásra, még felkészültebb legyél.

Tehát a megkezdett tanfolyamot és a befizetett tandíjat nem veszíted el, a korlátozások ideje alatt, ugyanott folytatjuk ahol abbahagytuk, ugyanannyi óraszámot kapsz, függetlenül attól, hogy mennyi alkalommal tartottunk online órákat.

Virtuális túra a BestMixer és Hajópincér Iskolában!

Egy mixer vagy barista tanfolyam legfontosabb része a gyakorlati oktatás, ezért biztosítunk arról, hogy ha bármilyen korlátozó rendelkezés születik a tanfolyamod ideje alatt, akkor is maradéktalanul biztosítjuk a szerződés szerint meghatározott gyakorlati óraszámot!

Készen állsz a folytatásra? Jelentkezz most!

Nézd meg tanfolyamainkat is!

Szeretnél értesülni a legújabb cikkekről?

Havonta rengeteg új bloggal készülünk neked, amiben fontos tanácsokat és érdekességeket találhatsz. Légy tagja a Bestmixer blog körnek!

Add meg az email címedet, és mi rendszeresen értesítünk róla!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A caffe affogato története már a 16. századra nyúlik vissza, de csak az utóbbi években lett népszerű.

Affogato, a sokoldalú kávédesszert nyári napokra

Szerencsére ma már a barista növényi tejek is szép számmal sorakoznak a boltok polcain.

Barista tej: a habos és krémes kávéitalok titkos fegyvere

A matcha tea por hatásai közé tartozik, hogy növeli a koncentrációt.

A matcha tea hatása a szervezetre: antioxidánsok bevetésen!

A speciality kávézókban isteni speciality kávék kóstolhatók.

Speciality kávézók világa: miért olyan különleges?

A kávékóstolás vagy cupping egy mérhető, számszerűsíthető és széles körben használt módszer a kávéminták elemzésére.

Cupping útmutató: mindent a profi kávékóstolásról

TUDD MEG MIT NYÚJT NEKED A BESTMIXER ISKOLA!

×
×

Cart