MIÉRT JÓ DÖNTÉS A BESTMIXER ISKOLA?

A BestMixer iskola elkötelezett híve a minőségnek, ami a mixer tanfolyam során használt alapanyagokban is visszaköszön.

Minden amit tudnod kell a döntéshez!

Olvasd el bejegyzésünket és dönts okosan :- )

Hol van az oktatási helyszín?

A Bestmixer/Hajópincér iskola az egyetlen Magyarországon, akinek nemcsak Budapesten, hanem a vidéki nagyvárosokban is saját irodái vannak! Irodáink címeit a kapcsolat menüpontban találod.

Lakóhelyednek megfelelően tudod kiválasztani a képzéseket, tehát nem kell órákat utaznod, hogy megszerezd a végzettséget, amit szeretnél! Irodáink minden hétköznap reggel 9 – 17.30-ig nyitva állnak előtted, bármikor bejöhetsz hozzánk!

Mindig győződj meg tehát arról, hogy az adott iskolának csak a hirdetése szerint vannak helyszínei, vagy csak bérelnek majd valahol, valamit az oktatás lebonyolítására!

Van, aki azzal csábít, hogy bármikor bemehetsz az iskolájába gyakorolni! Jó szöveg, de gondolj bele, Te el tudod képzelni, hogy bármelyik, jól működő oktatási intézménybe, amiben hétfőtől-péntekig, reggel 9 és este 20 óra között oktatás zajlik, bármikor besétálj és elkezdj gyakorolni? Nem ugye?

Mi sem, főként, ha csak Budapesten van erre megfelelő helyszíne, pl. Miskolcról elmennél egyet gyakorolni? A mi irodáinkban valóban szinte egész nap oktatás zajlik, ami nem baj, hiszen ebből Te is láthatod, hogy nem beszélünk mellé, és mindenhol elérhetőek vagyunk.

Éppen ezért, ha szükséged van egy kis gyakorlásra szólj, és egyeztethetünk egy időpontot! És az időpontok, tudunk alkalmazkodni az időbeosztásodhoz, hiszen az össes napszakban lehet nálunk oktatás. Egy alkalom 4×45 perc, bármelyik napon a következő időpontok közül választhatsz:


délelőtt: 10-13 óráig
délután: 13-16 óráig
este: 17-20 óráig


Szóval ezért is jó például, hogy nem egy bárban, vagy étteremben tartjuk a képzéseket, mert ott neked kell alkalmazkodnod a nyitvatartásukhoz!

 

Beszéljünk az árról!

A Hallgatói visszajelzések alapján, nálunk találod a legjobb ár-érték arányú képzéseket. Hogy miért?

A tanfolyam díja tartalmazza a tankönyveket, a felhasznált alapanyagokat és eszközöket, valamint számos esetben kapcsolódó tréningeket, a versenyfelkészítést és az interjúra felkészítést. A képzésekhez kapcsolódó bemutatókon pedig ingyenesen vehetsz részt! Tanfolyamainkon felső kategóriás termékekkel dolgozhatnak

Hallgatóink, a tananyagban szereplő összes italt egyesével Mindenki elkészíti, és el is fogyaszthatja, legyen szó koktélról, kávéról, vagy akár borokról. Szerződéses hajótársaságaink saját hajójukon használt eszközöket biztosítanak az oktatáshoz a nálunk tanulók számára, hogy ezzel is felkészítsenek a munkára, és ne érjen meglepetés.

Sőt, egyedülállóan nálunk van olyan tanulmányi szerződés, ahol a hajótársaság fizeti ki a képzésed árát, ha náluk vállalsz munkát!

 

Mindent a vizsgáról!

Minden képzés végén vizsgát lehet tenni. A weboldalon feltüntetett árak a vizsgadíjat nem tartalmazzák. Vizsgáinknál nem az az első számú szempont, hogy egyetlen szóval, vagy egyetlen érdemjeggyel értékeljük a teljesítményedet.

Vizsgáink részletesek és modulrendszerűek, több modulból kell vizsgát tenned. Miért jó mindez Neked?

A munkaadók számára ebből derül ki igazán, hogy tényleg alkalmas vagy a feladatra. A látszólag bizonyítványnak tűnő, egy értékelésből álló papírból nem fogják megtudni, hogy valóban van-e olyan széles körű ismereted a témában, ami egy jó szakember kiválasztásánál lényeges szempont. A könnyű vizsga, könnyen szerzett gyenge tudást takar, ami csökkentheti az elhelyezkedési esélyeidet!

Természetesen lehetőséged van pótvizsgát tenni is, de ne ez legyen a cél!

Szóval ne aggódj, a mi bizonyítványunkkal biztos lehet az állásinterjúd! Számos hajótársaság csak az általunk kiállított tanúsítványt fogadja el.

Javasoljuk, bárhova jelentkezel, kérd meg, hogy mutassák meg a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt, majd dönts belátásod szerint!

Meg kell említenünk, hogy vizsgáink mindig az adott képzési helyen kerülnek megszervezésre! Ez azért jó hír számodra, mert nem kell felutaznod Budapestre, mint sok másik iskolánál, ahol több ezer forintod és egy egész napod rámehet arra, hogy levizsgázz, ráadásul nem kell egy olyan helyen vizsgáznod, olyan eszközökkel, amiket nem ismersz. A megszokott körülmények között és lakóhelyhez közel vizsgázhatsz, ezzel nem hárítunk rád plusz terheket!

 

Rejtett költségek!

Rejtett költségek lehetnek azok a plusz felmerülő anyagi terhek, amelyeket a beiratkozásnál eltitkolnak előtted, vagy csak nem hívják fel rá a figyelmedet! Nálunk nincsenek rejtett költségek! A beiratkozáskor hivatalos képzési szerződést kötünk, amiben minden költség, és információ pontosan benne van ahhoz, hogy nyugodt szívvel beiratkozz!

 

Ki fog tanítani?

Szakmai oktatóink egytől egyig kivételes tehetségek, életpályájuk során elért sikereik bizonyítják, hogy profi módon képesek átadni tudásukat a nálunk tanuló hallgatóknak.

Olyan eredményekkel büszkélkedhetnek, amelyek bizonyságot adnak profizmusukról, megbízható tudásukról. Az angol, vagy német nyelvoktatáson pedig gyakorlott nyelvtanárokkal találkozol, az általános nyelvismereten felül a bárokban, éttermekben használatos szaknyelvig mindent meg tudnak tanítani Neked.

 

Ingyenes tréning és Ingyenes képzés

Számos esetben találkozhatsz ingyenesen meghirdetett tréningekkel, ami lássuk be, elsőre nagyon jól hangzik.

Aztán olvasd át kicsit részletesebben, és hasonlítsd össze a mi képzéseink tematikájával! Rá fogsz jönni, hogy tulajdonképpen amit más ingyenes tréningként hirdet, azt nálunk általában az alapképzésnél mind megkapod!

Nem kell külön meghatározott időben elmenned a különböző ingyenes tréningekre. Ha számodra nem megfelelő időpontra teszik, akkor máris ott vagy, hogy tulajdonképpen mivel nem jó az időpont, még ingyenesen sem fogod megkapni a tréninget.

Ráadásul ezek a tréningek, esetenként kb. 1-2 óra időtartamúak, ami valljuk be igen kevés ahhoz, hogy azt mondhasd, igen megérte, mindent megtanultam. Főleg úgy, hogy ha esetleg nem szakoktató tartja a tréninget!

Ingyenes képzést kevés iskola ajánl neked. Mi igen!

Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a Hallgatói igény és elégedettség azt mutatja, hogy az ingyenes képzések nagyon népszerűek egy-egy alap képzés mellé, hiszen olyan további pluszt és tudást kaphatsz, amivel különb lehetsz bármelyik másik iskolában végzetteknél!

Ezeket az ingyenes képzéseket sajátságosan a Bestmixer és Hajópincér iskolák tanulói számára, és oktatóink segítségével fejlesztettük ki és népszerűsítettük, hogy bekerüljenek a köztudatba! Jelenleg ilyenek például a Mester barista, és a Haladó bármixer képzés.

Minden más iskola a mi mintánkra hozta létre ezeket a képzéseket, ám tartalmi szempontból sehol nem kapod belőle azt, amit nálunk! Ezek a mi specialitásaink és ebben nem fogsz csalódni!

 

Munkaközvetítés

Figyelj oda, nem minden képző munkaközvetítő is egyben! Amennyiben az oldalon azt látod, hogy segítenek hazai és külföldi munkavállalásban, az mind szép és jó, egy apró dolog van azonban a háttérben, csak ügynökségen keresztül tudják ezt megtenni!

Ha pl. valaki úgy reklámozza magát, hogy kitesz egy hajós képet, az nem azt jelenti, hogy valóban tudja mit is jelent, mivel jár mindez, pusztán „jól hangzik” alapon próbál meggyőzni, de valójában semmi pluszt nem tesz azért, hogy Te külföldre kerülj dolgozni.

A külföldi munkavállalás a közvetítő számára igen nagy felelősséggel jár, és pontosan tisztában kell lennie a feltételekkel, – pl. a munkaidő, a munkabér, a munkaköri leírás, az adózás menete, a társadalombiztosítás, – tehát a szerződés legapróbb részleteinek bemutatásával is.

Nem véletlen, hogy csak szigorú feltételeknek megfelelő cégek kaphatnak közvetítői engedélyt! A Hajópincér/Bestmixer iskola ebben is egyedülálló, hiszen ezen a területen jelenleg az egyetlen iskola vagyunk, aki munkaközvetítői engedéllyel is rendelkezik, és immár 12 éve segítjük a Hallgatóinkat a külföldi munkavállalásban. (Magán-Munkaközvetítői engedélyszám: 2600-2/2011-5100-778)

Ez azt jelenti, hogy nem küldünk el egy másik, vagy harmadik ügynökséghez elbeszélgetésre, hanem ha Te is szeretnéd, megkeressük a neked legmegfelelőbb ajánlatot, és pl. közvetlenül a hajótársaság képviselőjével megszervezzük az állásinterjúdat.

Hatékonyságunkat az is bizonyítja, hogy közel 90 országban dolgoznak világszerte elégedett Hallgatóink, olvasd el bátran az élménybeszámolójukat!

Várjuk jelentkezésedet! :- )

Nézd meg tanfolyamainkat is!

Szeretnél értesülni a legújabb cikkekről?

Havonta rengeteg új bloggal készülünk neked, amiben fontos tanácsokat és érdekességeket találhatsz. Légy tagja a Bestmixer blog körnek!

Add meg az email címedet, és mi rendszeresen értesítünk róla!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A matcha tea por hatásai közé tartozik, hogy növeli a koncentrációt.

A matcha tea hatása a szervezetre: antioxidánsok bevetésen!

Szerencsére ma már a barista növényi tejek is szép számmal sorakoznak a boltok polcain.

Barista tej: a habos és krémes kávéitalok titkos fegyvere

A kávéfőzés szabályaihoz hozzátartozik, hogy mindig minőségi kávébabot használjunk.

Kávéfőzés barista szemmel: így készíts otthon tökéletes feketét!

A speciality kávézókban isteni speciality kávék kóstolhatók.

Speciality kávézók világa: miért olyan különleges?

A caffe affogato története már a 16. századra nyúlik vissza, de csak az utóbbi években lett népszerű.

Affogato, a sokoldalú kávédesszert nyári napokra

TUDD MEG MIT NYÚJT NEKED A BESTMIXER ISKOLA!

×
×

Cart